Aleksandar Mitrović - MVP!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.05.2018.
23:56
Izvor: Sportske.net

Kakva zimska kupovina!

Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship
Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je proglašen za igrača utakmice, revanša polufinala plej ofa za ulazak u Premijer ligu.

Fulam je slavio rezultatom 2:0 i nadoknadio gol prednosti Derbi kauntija iz prve utakmice.

Mitrović je uradio ogroman deo posla, nije postigao pogodak, ali je svom timu kretanjem i asistencijama omogućavao da bude efektniji i da se bolje kreće ka protvničkom golu.

Mitar je imao sedam pokušaja ka golu, dakle, bio je najopasniji, dva puta je šutirao u okvir gola, imao je najviše dobijenih vazdušnih duela, čak 13 i stvorio je dve čiste šanse svojim saigračima.

Bravo majstore!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Susaeta
Tuesday, 15.05.2018
03:42

E doktore jedan NAŠ!! On je tip igrača kojeg ne može svaki trener da trenira, npr. Benitez nije umio da podredi igru u napadu na njega, zato je i forsiro Gejla običnog trkača koji od 100 prilika da 20 golova. Mitar je veoma intaligentan igrač, jedino što nema brzinu. Borbenost, SNAGA, šut, SKOK, pa ima i tehnike za svoju konstituciju i najjači adut MUDA druže! BRAVO MOMCI, MI SMO PONOSNI PA I AKO NE UĐETE U PRVU LIGU, A NADAMO SE SVIM SRCEM DA ULAZITE!!! GRANDE JOKAN, GRANDE MITRO!

avatar
LuJis NazariJo
Tuesday, 15.05.2018
01:20

Ubijace Mitar na svetskom.

avatar
Dragan Red Devil
Tuesday, 15.05.2018
00:47
avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 15.05.2018
00:12

gledao sam drugo poluvreme, kad se zagradi, potrebna su trojica da mu oduzmu loptu. Kretanje neverovatno, da su Sesenjon i Kamara slali samo malo blize loptu njemu, dao bi bar 2-3 gola, a ovi salju svaku njemu na 3-4 metra od njega. A tek key pass, svakim njegovim dodavanjem u napred, a i u nazad je stvatralo veoma dobru sansu za gol