Alegrijeve opcije za Real, ko će zameniti Pjanića?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.03.2018.
21:54
Izvor: Sportske.net

Kako će izgledati Juventus protiv Real Madrida u prvoj utakmici?

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Zinedin Zidan ne mora da brine o Miralemu Pjaniću u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Fudbaler iz BiH je suspendovan, baš kao i Benatija, dok će Đorđo Kjelini biti spreman za meč, kako su javili Juventusovi lekari.

Kako će Alegri reagovati, ko će igrati umesto Pjanića, fudbalera koji je uz Iguaina i Kjelinija najviše bio na terenu ove sezone?

Ako imate u vidu da je Juventus postigao 19 golova posle njegovih prekida koji su uvek veoma opasni, jasno je da je to veliki plus za Zinedina Zidana i njegov tim, a Pjanić je čak i popravio svoju igru u odbrani što je dodatni minus za Alegrijev tim.

Klaudio Markizio je fudbaler koji je opcija, problem je što nije baš u onoj formi u kojoj je bio pre one famozne povrede ligamenata kolena. Sa druge strane, Markizio je svakako neko ko je tehnički najbliži Pjaniću od svih opcija koje ima Alegri.

Matuidi je takođe u igri, igrao je često sa Kedirom u paru, ali u tom slučaju je problem kreativnost, iako bi ekipa dobila na agresivnosti.

Rodrigo Betankur, mladi Urugvajac, je suviše rizična opcija, ima samo 20 godina i pored toga što je izuzetno talentovan, pitanje je šta bi mogao da donese u utakmici značaja kao što je četvrtfinale LŠ.

Stefano Sturaro ima iskustva igranja protiv Real Madrida protiv koga je bio starter u polufinalu LŠ u sezoni 2014/15, ali je najmanje realna opcija u ovom trenutku imajući u vidu da igra sve manje i manje.

Šta će odlučiti Alegri?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Friday, 23.03.2018
22:11

Sturadza igra 100%, najvece sanse ima on. Alegri ga obozava.

avatar
JUVENTIN
Thursday, 22.03.2018
01:24

Markizio naravno ali me ne bi iznenadilo ni da alegri opet pocne da izmislja cak i sa barzaljijem u veznom redu, ponekad stvarno preteruje

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 21.03.2018
22:58

bio je bezopasan u finalu. mene je vise strah od Koste,Mandzukica i Dibale