Alegrija traži "pola Evrope", odluka do kraja aprila?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.03.2018.
23:42
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak nastavio je da beleži sjajne rezultate sa Juventusom, pa je interesovanje za njegove usluge nikad veće.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Masimilijano Alegri je na prekretnici, da li da ostane u Juventusu ili da prihvati jednu od unosnih ponuda, koje su mu na stolu.

Naime, kako prenose italijanski mediji, bivšeg trenera Milana traži veliki broj evropskih klubova, od PSŽ, koji će izvesno ostati bez trenera na kraju sezone, preko timova iz Premijer lige, gde će bez trenera najverovatnije ostati Arsenal i Čelsi, a za usluge italijanskog stručnjaka interesovanje je pokazao i minhenski Bajern, koji već neko vreme traga za novim šefom struke, kako je jasno da ih Hejnkes napušta na kraju tekuće sezone.

Alegri je tako na slatkim mukama, ali on navodno nema ništa protiv toga da ostane u Juventusu, ali pod jednim uslovom.

On želi da radi u klubu u kojem će imati potpunu slobodu, ne interesuje ga novac, jednostavno želi da radi pod svojim uslovima i na "Staroj dami", kao i na zainteresovanim stranama je da mu dozvole da samostalno odlučuje o igračima koji su mu na raspolaganju, kao i o potencijalnim pojačanjima.

Ukoliko Alegri krene da se koleba zbog brojnih ponuda, Juve ga neće držati po svaku cenu, oni žele trenera koji je 100% posvećen ekipi, a kao njegovi potencijalni naslednici pominju se Simone Inzagi iz Lacija i čak Zinedin Zidan, ukoliko se Real odluči za promenu u struci, a u nekim varijantama se pominje i mogućoj "trampi", kako bi i klupu Reala mogao da preuzme Alegri.

Prema informacijama koje imaju italijanski mediji, odluka o Alegrijevoj budućnosti mogla bi da bude donešene do kraja narednog meseca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Monday, 26.03.2018
20:04

Alegri bi se odmah posvađao sa igračima Reala.

avatar
BlueBoy84
Monday, 26.03.2018
12:36

Po meni nijedna ekipa osim Celzija nije zanjega

avatar
Kajzer_soze
Tuesday, 27.03.2018
01:30

Bas bi imao slobodu tamo.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 27.03.2018
18:51

I imao bi finansije

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 27.03.2018
18:51

Jedina ona ima odbrambenu ekipu kao Juventus ili kao Italija uopste

avatar
Padrino
Monday, 26.03.2018
11:30

Kakav Alegri i Real, o tome nema ni govora, Zidan ostaje trener i ako ne odbrani LS, a ukoliko ga smene doci ce Joakim Lev nakon svetskog prvenstva..

avatar
Mino Rajola
Monday, 26.03.2018
07:08

U Realu sigurno neće imati veću slobodu nego u Juveu. Juve je uvek stao iza njega. U Realu pored Peresa, veliki uticaj imaju Ronaldo i Ramos. Zidan kod njih ima autoritet jer je svojevremeno n najbolji fudbaler sveta.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 26.03.2018
00:51

Ako se zasitio , posteno bi bilo da to kaze i neka ide , dok je jos na vrhu ! Ako ne , neka ostane , do sada je 4 godina , meni ne bi smetalo da ostane jos toliko !