Alegri zna kada da izgubi: "Poraz za buđenje!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 17.03.2019.
23:41
Izvor: Sportske.net

Italijanski trener uveren u dobrobit današnjeg neuspeha.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je zabeležio prvi poraz u Seriji A, sva tri boda su ostali u Đenovi koji su slavili golovima Sturara i Pandeva.

Posle preokreta u duelu sa Atletikom, Alegri je izveo prošarani sastav koji nije prikazao bog zna kakvu igru ali Italijan veruje će poraz biti pozitivno iskustvo za njegovu ekipu.

"Kao i u Kupu Italije kada smo poraženi od Atalante, izabrali smo pravu utakmicu da izgubimo, zbog internacionalne pauze koja je pred nama. Imamo vremena da se resetujemo i odmorimo", izjavio je Alegri po kraju meča.

Juventus se i posle poraza na "Luiđi Ferarisu" nalazi u povoljnom položaju, i dalje je tu prednost od 18 bodova s tim da Napoli svoj meč 28. kola igra kasnije sa Udinezeom.

"Ne možete igrati svaku utakmicu najbolje što znate, mislim da će nam ovaj poraz pomoći da se probudimo. Mislimo da smo osvojili Skudeto, ali to još uvek nije slučaj. Trebaju nam još pet pobeda, usput se nadajući da će Napoli ispustiti par bodova.", završio je "Mad Max".

U Seriji A posle odigravanja ostalih utakmica 28-og kola sledi dvonedeljna pauza, po povratku sa reprezentativnih dužnosti fudbaleri Juventusa dočekuju Empoli na "Alianc" stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Monday, 18.03.2019
15:39

Na današnjem nivou fudbala završiti sezonu bez poraza je u domenu naučne fantastike. Ovo je i utjeha za sve one sto kažu da je liga preslaba i da Juventus nema konkurencije. Ovakve stvari se dešavaju i sastavni su dio fudbala kao i poraz u Madridu od Atletike. Sad slijedi mala pauza, a poslije toga pripreme za nove pobjede u Kalču i nad Ajaksom.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 18.03.2019
06:38

Nema veze dobit cemo ove lakse protivnike Empoli Frosinone Milan Inter i Spal