Alegri stigao na ostrvo, čeka Partizan ili Zvezdu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.10.2019.
10:28
Izvor: Sportske.net

Italijan sada već jasno pokazao namere, ubrzano uči engleski, sinoć bio na ostrvu...

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Maks Alegri je odbio Milan, poziv iz Reala nije stigao, ali kako se priča, njegov voz je prošao kada je odbio Pereza pre godinu i po dana.

Međutim, Španija i nije prva opcija za Italijana, on želi da se okuša u PL. Uči engleski i to ubrzano, nakon što su se pojavile dve opcije.

Sinoć je gledao Totenhem u debaklu protiv Bajerna, poraz je pogurao Poketina ka izlaznim vratima kluba, međutim, sigurno da još neće otići.

Igrači su doduše zamerili Argentincu neke izjave od pre desetak dana, da neki od njih imaju "različitu agendu", Poketino je nakon katastrofe protiv Bajerna rekao da su fudbaleri, ali i on sam osramotili klub.

Čini se da mu je svega dosta, ali neće dobiti još otkaz. Pre pauze, Totenhem gostuje u Brajtonu, posle nje čeka Votford, pa Zvezdu. Ali onda slede gostovanja u šest dana Liverpulu i Evertonu, kako se priča, tu bi već moglo da dođe do raskida ugovora, pa bi možda Alegri vodio "Pevce" na "Marakani", 6. novembra.

Sa druge strane, Junajted se i dalje čvrsto drži Solskjera, ali problem je što su navijači protiv njega, rezultata nema, i iako mu je obećano da će ostati, sada već rizikuje, ako ne počne da pobeđuje, što je sa ovim timom teškom.

Navodno je klub već kontaktirao Alegrija, on im je prva opcija, ako Solskjer napusti "Old Traford", dogovor je da Alegri dobije nekoliko pojačanja, recimo Mandžukića ili Dembelea, da eventualno klub kupi Eriksena šest meseci pre isteka ugovora. U tom slučaju bi Alegri imao proleće da uigrava tim, na leto bi dobio sigurno još neko pojačanje i otvorio novi projekat među "Đavolima".

Junajted posle Alkmara sutra, za vikend gostuje Njukaslu, pa posle pauze dolazi Liverpul. Ako ne poprave formu, a čekaju ih i gostovanje Čelsiju u Liga kupu, ghostovanja Noriču i Bornamutu, takođe bi mogli da u novembru dočekaju Partizan sa Italijanom na klupi.

Ali, ostaje da vidimo rasplet, tek Solskjer je prvi favorit da dobije otkaz u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Thursday, 03.10.2019
10:03

Sa ovom moronskom upravom koju United ima ne bi im ni Sir Alex pomogao da urade nešto značajno pa makar i da se vrati iz penzije. Slepci će forsirati i dalje svoje sa lošim izborom igrača, ostaviće Olea još godinu dana minimum,on neće ništa da uradi , a vrhunski treneri i igrači će zaobilaziti klub. I tako u nedogled, dok se ne promeni uprava.

avatar
Darko0071
Wednesday, 02.10.2019
16:45

Koju formaciju I taktiku forsira Alegri?nisam pratio njegov rad uopste.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 02.10.2019
14:32

Nisam fan Alegrija ali ako iko moze ustabiliti United on moze Od Maxa se sigurno moze ocekivati da klub postane cvrst i bez nekih trzavica svada itd Max je dobra opcija sto vise odlicna cak

avatar
Gorčilo
Wednesday, 02.10.2019
11:38

Alegri je odličan trener. Ko god ga dovede to ce biti pun pogodak.

avatar
Amalainter
Wednesday, 02.10.2019
11:09

Ovaj Junajted je na "nove projekte" potrosio vec milijardu.. 😂 😂
Sad se tek vidi kakav je Mourinho trener i sta je uradio sa propalim,starim timom..da ga nisu oterali sad bi se vec borili za titulu a ne evropa ligu..

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 02.10.2019
13:37

Не би се борили јер нису хтели да му изађу у сусрет са појачањима,нису дошли играчи које је тад желео. Вудворд би терао по свом,Мурињо би јавно критиковао потезе клуба,а онда и играче јер се не би састављали с лоптом. Велики је успех што је са оваквим тимом био други,ал док се ситуација у клубу не промени,у борби за титулу не може ни Фергусон да нас врати.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 03.10.2019
04:08

Pogledaj sve igrace koje je Murinjo doveo i videces da vam nijedan sad nije dobar. Ibra, Miki, Lukaku vec otisli. Pogbu sad svi hoce napolje. Baji i Lindelof takodje nisu opravdali poverenje, Fred vrlo cesto nije ni u rosteru, sta reci o Maticu? Sve je te igrace Murinjo hteo.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 02.10.2019
17:15

Te projekte je inter docekao rasirenih ruku, kako imas obraza to da napises?

avatar
REVØLT
Wednesday, 02.10.2019
10:49

Alegri u Totenhem, Poketino u Milan, Đampaolo u Real:-D

avatar
Wednesday, 02.10.2019
11:14

kako god ti kažeš

avatar
REVØLT
Wednesday, 02.10.2019
16:31
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 02.10.2019
14:27

Hahaha Dampaulo u Real haha Doktore Legendo Prejak si !!!