Alegri progovorio o Junajtedu, Juve ima zamenu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.12.2018.
17:00
Izvor: Sportske.net

Iako je demantovao neke priče, izgleda da bi to mogao da bude rasplet...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Maks Alegri je jedan od kandidata za klupu Mančester Junajteda. Mnogi povezuju ostanak Pogbe i eventualni transfer Sergeja Milinković Savića sa dolaskom Juventusovog trenera na "Old Traford".

Naime, prema informacijama "Tajmsa", Alegri uči engleski kako bi bio spreman za leto jer Junajted ne veruje da će uspeti da se dočepa Poketina, a ako se mesto oslobodi u Juventusu, jasno je da će Zidan biti prva opcija.

Navodno se Alegri umorio od rada u italijanskom fudbalu, želi nove izazove, a ako osvoji LŠ, ponestaće mu motiva.

"To nije tačno, imam motiva, imam ugovor sa Juventusom do 2020. ovo nije vreme za takve priče. Kao i svake godine sešćemo za sto pred kraj sezone, kako bi videli šta dalje"
, jasan je Alegri.

Njega hoće i Real, tačnije kada su ga zvali prošle godine rekao im je da bi došao, ali da je dao reč Anjeliju i Nedvedu da ostaje.

Sada bi moglo da bude drugačije, no Alegri ima slobodu u odlučivanju, pogotovo kada je Marota otišao, Juventus radi na transferima u saradnji sa njim, a Fabio Paratići je već rekao da je mnogo lakše oko igrača dogovoriti se sa Alegrijem, nego što je bio slučaj kad je Konte bio trener.

Mediji na Apeninima ipak insistiraju da je Alegrijev ciklus završen, tačnije da na leto odlazi jer bi neosvajanje Lige šampiona bio neuspeh, a ako podigne "Klempavka", verovatno bi bio završen krug u kome bi neko drugi, čitaj Zidan, sproveo revoluciju u timu.

Ipak, pričalo se i prošle godine pa je Maks ostao na klupi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke