Alegri prelomio, Ronaldo putuje u Amsterdam, otpisan tandem!

Autor: Beta Beta
utorak 09.04.2019.
18:21
Izvor: Beta

Streteg Juventusa imaće nekoliko problema u sastavljanju ekipe.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo uvršten je danas u sastav za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Ajaksa.

Ronaldo je pauzirao dve nedelje, nakon što je povredio butinu u utakmici protiv Srbije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Portugalac je osvojio Ligu šampiona sa Real Madridom četiri puta u poslednjih pet sezona, a Juventus ga je doveo kako bi pomogao da vredan trofej stigne u Torino.

Juventus je bio na korak od ispadanja u osmini finala, posle poraza od Atletiko Madrida 0:2 iz prve utakmice, ali je Ronaldo postigao sva tri gola u pobedi od 3:0 i odveo ekipu medju osam najboljih. 

Kako je i najavljeno, predstojeću utakmicu zbog povrede lista propustiće Đorđo Kjelini i vezni igrač Emre Džan, koji se nije oporavio od povrede skočnog zgloba.

Utakmica Ajaksa i Juventusa igra se u sredu od 21 sat u Amsterdamu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 09.04.2019
20:07

Ma ko bi rekao? Baš niko ovde to nije očekivao... :D Juventus je bio na korak od ispadanja, a onda je 'heroj Torina' pregazio Huanfrana, bacio ga na travu i ugurao loptu u mrežu, a Kujpers 'ladno pokazao na centar. Potom je 'spasilac Juvea' tap-in-om možda i uspeo da prekotrlja pola lopte preko gol linije, što je Kujpersu ponovo bilo dovoljno da pokaže na centar. I na kraju nakon što je Kujpers izmislio penal i pokazao na belu tačku osvajač ZL za 2019. maestralnim pogotkom osigurava sebi nastavak cirkusa, a Juveu prolaz u 1/4 finale. :D

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 09.04.2019
19:41

Bez Kjeljinija smo busniji od Kijeva.. nadam se da ce Alegri to shvatiti i po prvi put ove sezone probati 4 2 3 1 sa Mandzom na klupi, Daglas Berna krila i Dibala iza Ronalda ili Ronaldo levo Mandzo spic Daglas klupa, samo se fudbalom moze odbraniti od fudbala koji igra Ajaks. ako ih Alegri pusti da nas napadaju moze svasta da se desi :D

avatar
MarioJ
Tuesday, 09.04.2019
18:46

I bez Kijelinija, Kana pa eventualno i Ronalda ovaj tim ima snage da pobjedi Ajaks, bez sumnje.

avatar
Badr Hari
Tuesday, 09.04.2019
21:09

Tu snagu da pobede daće im Carlos del Cerro Grande, a za eliminaciju svake sumnje u pobedu (VAR) biće zaduženi Alejandro Hernandez Hernandez i Juan Martinez Munuera, sve sami stari znanci izlizanog. :D