Alegri pod sumnjom, Juve sprema veliko iznenađenje na klupi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.02.2019.
08:45
Izvor: Sportske.net

Iako su svi tvrdili da se naslednik zna, ako Alegri odbije novi ugovor i odluči se da ode posle sjajnih pet godina, u prvi plan iskočilo novo ime. Da li je ovo moguće? U Italiji tvrde da jeste...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Maks Alegri nije isključio odlazak iz Juventusa na kraju sezone, mada je rekao da ima ugovor do 2020. Ali, Juventus želi da ga on produži, u suprotnom, to će biti signal da trofejni trener želi da ode.

"Ne znate nikada u fudbalu, osvojili smo Superkup ove sezone, ispali smo iz kupa, očekuje se da budemo prvaci i da probamo da osvojimo Ligu šampiona", ostao je nedorečen Alegri.

Ono što može da bude problem je što klub traži da se trener izjasni u aprilu kako bi mogli dalje da planiraju, a spekuliše se da bi Alegri u slučaju osvajanja Lige šampiona potražio nov izazov i uskočio u voz koji je odbio prošle sezone, Real Madrid.

U tom slučaju Juventus sprema plan, mnogo vide na klupi već Zidana, mada današnji "Tutosport" piše da je prva meta ipak Jirgen Klop.

Naime, u slučaju da ne osvoji trofej ove sezone, Klop bi mogao da napusti "Enfild", a Juventus bi svakako bi primamljiva destinacija, pogotovo ako uspeju u nameri da dovedu Moa Salaha.

Ipak, Paratići, transfer guru Juventusa je rekao pre par dana da Alegri ostaje, da je to želja kluba da je jedan od najboljih na svetu i da Juve ne traži trenera. Ipak, ne pita se samo jedna strana...

Inače, Juventus večeras igra protiv Frozinonea, kako bi dobili dan odmora više pred duel sa Atletikom u Ligi šampiona. Igraće Bonući koji se oporavio, Kjelini neće rizikovati, a verovatno ni Rugani koji ima lakšu povredi. Odmaraće i Aleks Sandro, kao i Matuidi, a u napadu nema većih promena Ronaldo će igrati od početka, vraća se Dibala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 15.02.2019
12:46

Samo mi da dobijemo Frosinonea , ostalo ne-bitno , kao na primer - Klop ?!?

avatar
_Goran_
Friday, 15.02.2019
11:33

Klop ima potpisan ugovor do 2022. godine, do tad ce sigurno ostati. Ako osvoji PL ili LS, potpisuje novi ugovor.

avatar
Mangus
Friday, 15.02.2019
10:39

Liverpul nece otpustiti klopa sve i da ne uzme titulu. Napravio je od kluba ozbiljan tim, koji se do kraja bori za trofeje.
A i klop je rekao da mu je tamo lepo te ne verujem u ovo

avatar
LFC 19-ta
Friday, 15.02.2019
10:30

Da li je ovo ozbiljno novinarstvo? Eto pitam samo, vrijedjaju se svi kad ih pitas ono sto i sami znaju. Klop i Salah u Juve 15og februara vijest.

avatar
x90x
Friday, 15.02.2019
10:29

Ne znam sta je veca izmisljotina, Salah ili Klop...

avatar
ŠDanilo
Friday, 15.02.2019
10:27

Možda dovedu našeg Baticu?

avatar
MarioJ
Friday, 15.02.2019
09:49

Alegri je napravio čudo u Juventusu. Ostaće zapamćen kao jedan od najboljih trenera Juventusa u modernoj istoriji i ako ne osvoji LŠ. Po meni, ukoliko ne osvoji LŠ treba dati šansu Zidanu. A Alegriju je vrijeme da se dokaže vam Italije. Vrhunski stručnjak.