Alegri pobednik: "Sa Konteom kao sa bivšom devojkom..."

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.04.2017.
13:56
Izvor: Sportske.net

Tim pobeđuje, on se dobro zabavlja i uvek ima šta da kaže. Potvrdio želju da ostane u klubu i pričao o nostalgiji navijača...

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Maks Alegri je sinoć posle plasmana u finale kupa potvrdio da želi da ostane u Juventusu.

"Nema mnogo većih klubova na svetu, to je moj izbor i prioritet", kaže Italijan koji je dovođen u vezu sa Arsenalom i Barselonom.

I dok na Apeninima tvrde da čeka rasplet oko Vengera, Juve je stavio novi ugovor na sto, do 2020. pet miliona po sezoni.

Alegri će verovatno prihvatiti, jer mu je obećano da će imati više uticaja oko dovođenja igrača, a kao nameru da to ispuni, Juve je već odmakao u pregovorima oko Matije De Šilja iz Milana koji bi trebalo da se bori za mesto desnog beka.

Uvek dobro raspoloženi Alegri je objasnio zbog čega kod nekih navijača postoji nostalgija za Konteom.

"To vam je kao sa nekadašnjom voljenom devojkom, navru sećanja", uz smeh je komentarisao nekadašnji trener Milana koji je imao sukob sa Konteom posle onog čuvenog meča kada "Rosonerima" nije priznat gol Muntarija, iako je lopta pola metra prešla gol liniju.

Ali, Alegri ima veoma dobro mišljenje o Konteu.

"On je ostavio sjajan tim, radnu etiku, šampionski projekat", rekao je pre dve godine kada je osvojio prvu od dve duple krune sa Juventusom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kajzer_soze
Friday, 07.04.2017
22:12

Jednakvo tezak posao imaju oboje.Konte je trebao da iz pepela podigne a, Alegri je posao da se bori za sam vrh evropskog fudbala.

avatar
amigo999
Thursday, 06.04.2017
17:51

Alegrijev Juventus je bolji od Konteovog. Ko je bolji trener, tesko je reci....Danas je Juve top 3-4 ekipe sveta, Favorit koji pobedjuje i kod kuce i u LS. To su Juve, Barcelona, Bajern i Real...Chealsea moze mozda sledece godine sa njima ako se pojacaju....To je svestki vrh fudbala...

avatar
Dragojevic Andrija
Thursday, 06.04.2017
16:45

Konte Doktor taktike 3 5 2 koju sada igra.. obojica su vrhunski treneri ali vece zasluge ima konte na ovaj juventus nego alegri stim sto nije lako ni zafrzati kontinuitet i zelju za osvajanje lige a oni to rade evo 5 6 godina za redom. Istina konkurencija premala tek sad malo prilazi napoli a mozda ce i inter sa kinezima itd :) meni u celsi je konte pun pogodak ima mi nekako vecu strast vise je ispoljava na meceve nego sto to alegri radi kraj aut linije :D

avatar
Thursday, 06.04.2017
15:57

Dva gospodina , koji se medjusobno uvazavaju...

avatar
Thursday, 06.04.2017
14:01

Konte je napravio izgradio ovaj Juventus,navijaci to znaju,covek je sa Matrijem i Vucinicem olupao poslednji jak Milan koji je predvodio upravo Alegri...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 06.04.2017
14:30

cute 16%,ugly 84%

avatar
Thursday, 06.04.2017
15:25

Au mator ne volim da se hvalim po tom pitanju,ali ako je neko lep to sam ja,kad ti cale pljunut Vlade Kalember dete ne moze da bude nista manje lepo!

avatar
juventino
Thursday, 06.04.2017
15:01

Allegri je uveliko nadmasio Contea i u taktickom i u rezultatskom smislu.nA Conte itekako ima svojih bubica, kad krene da tjera inat..uostalom vidicete naredne sezone kad budete igrali i evropu, ne bih da vam spoilam :)