Alegri "objasnio" Dibali što ne igra i to se neće promeniti!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.12.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljni Argentinac ušao poslednjih 15 minuta, mnogi optužuju trenera Juventusa da je krivac što se Inter odbranio u Torinu, ali on je objasnio svoje odluke...

EPA/ANTONIO BAT
EPA/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Dibala je delovao smrknuto na klupi, utakmicu sezone je počeo van tima, dobio je šansu u finišu, ali je delovao malodušno i ništa nije promenio.

No, kako smo i rekli tokom nedelje, jasno je da Alegri neće odustati, on svoje poteze povlači hrabro, bez obzira na ime igrača.

"Ko ne trči ne može da igra. Dibala je fantastičan, ali ima problem sa fizičkom spremom i radiće na tome ove nedelje",
kaže trener Juventusa.

On je dodao da je njegov tim igrao bolje od očekivanog, ali i da će optimum forme dostići u narednim nedeljama.

Juve je možda zaslužio pobedu, ali Lućano Spaleti i pored toga što je Inter parkirao autobus kaže da je želeo više.

"Uzeli smo bod, ali nisam zadovoljan, morali smo da igramo bolje i probamo da pobedimo", kaže Spaleti.

Na kraju sukob Alegrija i Pjanića kada je Bosanac zamenjen, ali trener Juventusa kaže da je njegov vezista sam tražio zamenu.

Mnogi dovode u pitanje neigranje Daglasa Košte, ali je Kuadrado bio najbolji u ofanzivni Juventusa, a sa druge strane jasno je da je Asamoa u mnogo boljoj formi od Aleksa Sandra.

U svakom slučaju, slađi deo plena ide u Milano, a mnogi ovaj Spaletijev Inter porede sa Konteovim Juventusom koji je neočekivano uzeo titulu 2012. Ipak, iskusni trener smiruje euforiju navijača, ima još mnogo da se igra, svakako da će "crno-plavi" imati šansu, ovakve mečeve su u prošlosti gubili.

U sledećem kolu Juve ide u Bolonju gde tradicionalno teško pobeđuje, Inter će dočekati Udineze...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luka Laban db
Sunday, 10.12.2017
13:13

I mozete da pricate o sansama za Juve koliko god hocete i boljoj igri.....ali da pojasnim...Handanovic je najbolji golman Serije A a medju tri i sveta....Djidji je proslost....Velika......znaci covek je sve skinuo.....a lopovi su ponovo UKRALI i treba da budu srecni....penal kao suza...i dobro su prosli...Inter bi posle to lagano priveo kraju!!!!!

avatar
Stratford
Sunday, 10.12.2017
12:21

Imam neki osjećaj da Alegri neće još dugo.. doduše, trebao je otići već ovog ljeta, ova sezona je presipanje iz šupljeg u prazno. Ovaj tim je dostigao svoj maksimum pod njegovom palicom još prošle godine, u ovoj sezoni će doći još dalje od cilja, a onda..

avatar
Liverpul Crna Gora
Sunday, 10.12.2017
11:32

Tuga tuzna od utakmice...

avatar
Amalainter
Sunday, 10.12.2017
11:14

Idemo korak po korak po ligu sampiona..

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Sunday, 10.12.2017
21:01

Neko ce izvisiti od prvih 5, svi su tu u jednu utakmicu pa cemo vidjeti na kraju

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 10.12.2017
11:09

Cuj nisu zadovoljni bodom,a sansu nisu stvorili

avatar
juvealexx
Sunday, 10.12.2017
11:03

Juve ove sezone ima problema i to doma sa nominalno jačim ekipama što u prvenstvu što u lp pored činjenice da dybala zadnja 2 mjeseca nije onaj pravi i da mu se "ne igra" , prošlih sezona , nije bilo slučajeva da jači timovi odnesu bod(ove) iz Torina ,ove sezone se to sve češće događa , nakon lazija koji je uzeo "puni plijen" ,sada je i Inter uzeo bod i to u utakmici u kojoj je bio potpuno nadigran i inferioran pogotovo se Perišić i icardi nisu vidjeli , da ne bi one slučajne pobjede protiv Napolija u gostima , učinak bi bio poražavajući kad su u pitanju izravni dvoboji , ostaje još utakmica s Romom pred kraj godine i to se mora dobiti ako se ne misli još više zaostati za Interom i napolijem pa i Romom koja nas može preskočiti i biti u prednosti ako dobije današnju i zaostalu utakmicu sa sampdorijom , tek sad se vidi koliko su "skupi" oni promašeni penali dybale protiv lazija i Atalante , to su bodovi koji nam nedostaju i sada bi smo imali bod prednosti u odnosu na najbližu pratnju ;-)

avatar
Oldboy
Sunday, 10.12.2017
10:58

Juventus bio ocekivano dominantan kod kuce, mada je Inter imao par ocajnih dodavanja. Vidi se da ekipa jos nije dovoljno uigrana da mogu na slepo da se dodaju. Bod ko kuca