Alegri o Ronaldu: "Nije to dobro..."

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 27.07.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Trener Juventusa otvoreno pričao o svemu.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je pre par dana pobedio Bajern sa 2:0 u prijateljskoj utakmici, a narednu igraju sutra, protiv Benfike.

Masimiliano Alegri je dao izjavu pred naredni meč, a usledila su i pitanja vezana za Ronalda.

Prvo je pričao o timu.

"Za sad nam ide dobro u Americi, naročito u defanzivi. Nakon što se završi Amerika, mi ćemo se opet naći 8. avgusta i imaćemo 10 dana da se pripremimo za početak šampionata. Biće teško, timovi će biti dosta agresivniji jer smo vezali toliko pobeda, a i doveli smo igrača kakav je Kristijano Ronaldo", započeo je Alegri.

Zatim se osvrnuo na narednog protivnika o kome je imao samo pozitivne reči. Objasnio je ko će igrati protiv Benfike, kao i to da će koristiti formaciju 4-4-2, a zatim je usledilo ključno pitanje vezano za najboljeg igrača planete.

Ronaldo

"On je odličan igrač i ja sam presrećan što imam priliku da ga treniram. To za nas može biti dodatna prednost, njegovo iskustvo. Vidim previše uzbuđenja zbog njegovog transfera, a to nikako nije dobro. Kristijano je rođeni šampion, ali to je normalno, to mora biti normalno. Šta sam rekao Ronaldu kad smo se videli? Pričali smo o sreći, kao i o odluci koju je napravio, ali tada je bio njegov odmor i nismo želeli da pričamo o fudbalu", bio je jasan trener Juventusa.

Ronaldo je definitivno uzburkao ceo svet svojom odlukom, a sad ostaje da se pokaže kao pravi šampion u Juventusu koji oko njega gradi fantastičan tim kako bi konačno osvojili Ligu šampiona.

Takođe, bitna informacija je da Ronaldo neće igrati naredni meč, kao i da se očekuje na treningu u ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Minato Namikaze
Saturday, 28.07.2018
14:18

Ja sam mislio da je Juventus pobedio 2:0, jedino ako se u Americi ne racuna kontra

avatar
juvealexx
Saturday, 28.07.2018
13:49

Pitanje je kako će se Ronaldo adaptirati na drugačiji stil igre a uz to trebat će mu netko vrijeme sa upoznavanjem ekipe , budući da neće odigrati nijedan pripremni susret

Općenito nekako su mi ova pojačanja osim cancela koji je dobar desni bek i Ronalda koji može biti i potencijalna "mina" svlačionice zbog plate koja je ipak previsoka , "tanka" do "prosječna" , pogotovo emre can, još ako nas napusti Pjanić ostajemo bez jedinog pravog kreativca u veznom redu , inter je složio opasan tim i bit će zanimljivo da li mogu ozbiljnije zaprijetiti poput Napolija prošlu sezonu

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Saturday, 28.07.2018
10:43

4 4 2 na papiru ali najverojatno 4 2 3 1 na terenu Scesni,Alex Sandro,Chielini,Benatia,Cancelo, Pjanic,Matuidi,Costa,Dybala, Cuadrado(Mandzukic) Ronaldo.

avatar
-SCG-CG
Saturday, 28.07.2018
00:44

Igra li protiv Reala ?

avatar
skr
Saturday, 28.07.2018
00:02

Ove sezone Juve moze da osvoji titulu bez poraza. Ako Pjanic ostane, napadaju LS. Nazalost moj Celzi nece igrati, voleo bi da osvoji Juve.