Alegri nije ni ljut, ni razočaran, šta je sa Kjelinijem?

Autor: Darko Mitrović
subota 17.03.2018.
23:44
Izvor: Sportske.net

Juve odneo samo bod iz Ferare, ali trener Alegri ne brine previše zbog toga.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle duge serije pobeda zahvaljujući kojoj je uspeo da se vrati na čelo tabele, Juventus je večeras kiksnuo na gostovanju SPAL-u (0:0) i pružio priliku drugoplasiranom Napoliju da ponovo uhvati priključak.

Posle utakmice, trener Juventusa Maks Alegri je naglasio da su njegovi igrači ipak ''samo ljudi'' i da će im odmor dobro doći tokom pauze zbog utakmica nacionalnih timova.

''Nisam ni ljut, ni razočaran. SPAL se dobro borio, čestitam im, a mi smo izašli iz serije pobeda. Ljudi su očekivali da ćemo kiksnuti protiv Lacija, ali desilo se sada, takve stvari se dešavaju. Pozitivna stvar večeras je što smo ponovo sačuvali svoju mrežu i što bar večeras imamo pet bodova prednosti na tabeli.

Iz ovoga moramo da izvučemo pouku s obzirom da nas očekuju i dueli sa Krotoneom i Beneventom koji se takođe bore za svoj status u Seriji A. Zbog toga ćemo u tim mečevima morati da imamo drugačiji pristup.

Jer, kada nemate dovoljno mentalne energije, protivnik će osvojiti svaku '50-50' loptu. To nam se desilo večeras. SPAL je igrao veoma agresivno, napravili su 29 prekršaja i tako prekidali našu igru'',
objašnjava Alegri.

Ono što je dodatno zabrinulo navijače Juventusa jeste izlazak iz igre Đorđa Kjelinija, koji se neposredno pre toga požalio na povredu.

''Kjelini ima mišićni zamor, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa više od toga'', konstatovao je Alegri.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 18.03.2018
10:33

Jbg desava se a da se mene pita ekipa koja ne pukne po golu cjelu tekmu iz sesnajsterca ne zasluzuje ni bod Znaci Juve nula bodova jucer hihi