Alegri nije gledao Mundijal: "VAR bi pomogao sudiji da donese pravu odluku"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.09.2018.
23:47
Izvor: Sportske.net

Trener Juventusa smatra da bi uvođenjem VAR tehnologije u Ligu šampiona bile sprečene situacije kakva je viđena večeras u Valensiji. Izgleda da nije pratio Brihov rad na Mundijalu.

Epa/Juan Carlos Cardenas
Epa/Juan Carlos Cardenas

Povezane vesti

Razočaran je bio Maks Alegri odlukom koju je Feliks Brih nakon konsultacije sa pomoćnikom doneo u 29. minutu meča sa Valensijom.

Juventus je ostao sa desetoricom na terenu, a dodatnu težinu ima to što je direktan crveni karton pokazan Kristijanu Ronaldu.

"Mogu samo da kažem da bi VAR pomogao sudiji kod ove odluke", objasnio je Alegri nakon meča.

Reklo bi se da trener Juventusa nije pratio Mundijal i Brihov rad na planetarnoj smotri. Svi se sećaju da Nemac nije želeo da konsultuje VAR i proveri situaciju u kojoj su dvojica reprezentativaca Švajcarske oborila Aleksandra Mitrovića u kaznenom prostoru.

"Pomalo je razočaravajuće kada zbog ovakve situacije ostanete sa desetoricom u Ligi šampiona. Rizikovali smo poraz večeras sa ovakvom odlukom, a Ronaldo će nam uz to nedostajati i na sledećim utakmicama", zaključio je Alegri.

Pravilnik kaže da će Ronaldo propustiti najmanje dve utakmice zbog direktnog crvenog kartona, a kazna može da bude veća ukoliko se disciplinski organi UEFA odluče za tako nešto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 20.09.2018
08:41

Bas naprotiv, sad ce ga koristiti za svaku mogucu sitnicu. Ko se o mleko opece, taj i u jogurt duva:-D

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 20.09.2018
02:49

Da li neko zna da li je ikada UEFA/FIFA poništila suspenziju igraču posle neopravdano dobijenog crvenog kartona. Ronaldo nije zasluzio da dobije ni zuti, a ne crveni, a sad po pravilniku treba da propusti dve utakmice u takmičenju koje obožava...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 20.09.2018
00:07

Ste ceka vise UEFA ne razumem?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 20.09.2018
00:01

U najmanju ruku smjesan crveni karton ali nema plakanja Idemo dalje tri su boda upisana i nova pobjeda ljepo zvuci 5 od 5 ove sezone