Alegri najavio povratak, jedna liga ima prednost!

Autor: Stefan Matić
petak 06.12.2019.
11:57
Izvor: Sportske.net

Italijanski trener na meti mnogih klubova.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Odigrano je nekih petnaestak kola u ligama petice, (ne)očekivano mnogi treneri su i platili ceh lošim rezultatima.

Deluje da su nekako premijerligaši bili najaktivniji, tu je i Milan koji nikako da nađe pravo rešenje na klupi. Tokom sezone se napravio trend da kako koji veći klub ostane bez svog stručnjaka odmah klupu tog tima povežu sa Masimilijanom Alegrijem.

Nekadašnji trener Juventusa se rešio da uzme odmor posle pet godina u Torinu, rešio je da odmor ispoštuje do kraja tako da je odbijao sijaset ponuda.

"Vraćam se u junu sa mog nazovi odmora. Čim sam završio posao u Juventusu, doneo sam odluku da uzmem slobodno godinu dana. Moram priznati da učim engleski jezik ovde u Milanu. Govorim vrlo dobro. Veći problem mi predstavlja slušanje, gledam filmove na engleskom i čitam ponešto tako da razumem većinu", izjavio je Alegri za ESPN.

Učenjem engleskog jezika deluje da je Alegri naklonjeniji poslu u Premijer ligi nego povratku u Italiju ili avanture u Španiji. Gledajući trenutno stanje, izvesno je da će Arsenal i Mančester Junajted tražiti nova lica kraj klupe, pitanje je da bi Alegri mogao biti ta promena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 06.12.2019
14:54

Idealno rešenje za Junajted.Ova sezona je gotova.Sklopiti predugovor i pustiti ga da planira transfere za iduću godinu.Ole isteran iz Kardifa ,nema kapacitet za ovako veliki klub a Alegri je pobednik.Sasvim drugi prilaz organizaciji igre.A Mančester će gubiti.Nema izgleda za preokret ove sezone.