Alegri konačno progovorio, da li je sada jasnije?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.05.2019.
13:47
Izvor: Sportske.net

Juventusov trener izneo svoju verziju priče. Zna se i kada će pasti odluka!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Nije ni skinuo jaknu, već je usledilo pitanje novinara da li odlazi iz Juventusa.

Maks Alegri se nasmejao, na početku konferencije za štampu pred meč sa Romom.

"Pričao sam pre Ajaksa sa predsednikom, rekao je da želi da nastavimo. Videćemo da li se nešto promenilo posle eliminacije, niti su razgovori odloženi kako pišete, niti mi je nešto saopšteno. Stalno razgovaramo, a posle Atalante kada budemo proslavili titulu, videćemo šta će se desiti. Čekam predsednika, da vidim da li se nešto promenilo"
, rekao je Alegri.

Ostalo nije želeo da komentariše.

"To je sve letnja priča za bar, ja u glavi imam već pola godine kako bi Juventus trebalo da izgleda u nastavku, stoga je sve na klubu. Zahvalan sam i predsedniku i Juventusu za sve što su mi pružili, ovo su sjajnih pet godina.

"Odlično sarađujem sa Paratićijem i Nedvedom, kao što sam imao odlične odnose i sa Marotom, mnogo neistina je u medijima. U svakom slučaju za desetak dana će sve biti poznato, prvo imamo Romu, lepu utakmicu pred 50 000 ljudi, a onda feštu protiv Atalante kod kuće"
, podsetio je Alegri.

Demantovao je na kraju da je nezadovoljan igračima.

"Dibala koji će igrati od početka u Rimu, Kanselo, Bentankur, Emre Džan, Rugani, Bernadeski svi su napredovali. Ni Aleks Sandro, De Šiljo i Daglas Košta nisu stari, mislim da imamo odličnu ekipu. Na kraju sezone klub će odlučiti šta sa nekim igračima, uvek se nešto promeni u odnosu na prošlu godinu", dodaje Alegri.

Ako je zaista ovako, onda su mač i pogača u rukama Anjelija koji ne želi Kontea, ne vidi drugo rešenje jer ne može da angažuje Gvardiolu, verovatno ni Poketina, pa je moguće da će Alegri ostati na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke