Alegri ima favorita za titulu i ne, nije to što mislite!

Autor: Stefan Matić
petak 13.09.2019.
14:03
Izvor: Sportske.net

Bivši trener šampiona podelio svoja mišljenja.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle dvonedeljne pauze na programima imamo opet najbolji klupski fudbal. U Seriji A su odigrana dva kola, maksimalni su jedino Inter, Juventus i Torino. Program trećeg kola otvara upravo šampion koji gostuje u Firenci, već sutra od 15 časova.

Ovo leto su pored transfera igrača obeležili i transferi trenera, Inter je doveo Kontea dok je Sari preuzeo Juventus. Ovakva promena bi po Alegriju, mogla biti i ona koja će doneti promenu u tekućoj trci za Skudetom.

Italijanski stručnjak takođe navodi još jedno ime, čoveka koji završava sve poslove i koji će biti od velike pomoći Konteu.

"U Juventusu sam osvajao trofeje sa Marotom, ali i bez njega. U Interu je napravio odličan posao, jak su tim i Konte zna kako izbalansirati sa njima. Sa tim dvojcem na čelu, Inter defintivno može da osvoji titulu šampiona", izjavio je Alegri za italijanske medije.

Konte

Bivši trener "stare dame" je takođe ipak naglasio da bi Ronaldo mogao da napravi razliku.

"Njegova mentalna snaga je na neverovatno nivou. Ima 34 godine, osvajao je razne šampionate, evropske titule i Zlatne lopte, ali on iz sezone u sezonu nastavlja sa radom. Njegov stimulans je ono što pravi razliku, biće to uzbudljiva trka", završio je Alegri.

Pored pomenutog derbija na "Artemio Frankiju", Inter će dočekati Udineze tako da se na "Meaci" očekuje debi Aleksisa Sančeza upravo protiv kluba koji ga je lansirao u fudbalsku Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 13.09.2019
17:36

Doktor Alegri nije da mi fali ali veliki respekt za gospodina

avatar
Oldboy
Friday, 13.09.2019
14:12

Slažem se, ali ipak ne ove sezone

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.09.2019
14:05

Slazem se, Inter ima slabiji igracki kadar ali Konte je najbolji u svom poslu i cini tim bar 40$ boljim tako da je nadomestio razliku. Ne verujem da ce Inter da primi vise od 15-20 golova ove sezone.