Alegri džentlmen, da li isto važi i za Napoli?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 26.12.2018.
18:48
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak "začinio" uvertiru pred večerašnji derbi kola.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Danas je sve krenulo idealno po Juventus, poveli su u drugom minutu prvog poluvremena autogolom Đimšitija, ali onda je Zapata sa dva gola preokrenuo rezultat.

Ipak, Kristijano Ronaldo je uspeo da obezbedi bod svom timu u 78. minutu, a bitan trenutak se desio kada je isključen Rodrigo Bentankur zbog drugog žutog kartona u 53. minutu.

Sudija Luka Banti bio je okružen igračima Atalante koju su vršili pritisak da se Urugvajcu pokaže put u svlačionicu.

"Moje strpljenje se bliži kraju, pričajmo o utakmici jer nisam u dobrom raspoloženju", počeo je trener gostiju Maks Alegri izjavu za Skaj televiziju.

"Ne pričam o sudijama, Banti je odradio dobar posao i ovakve stvari se dešavaju. Sa raznih strana čujemo razne teške komentare od vlasnika klubova oko sudija, a potom morališu ostalima. Takvim metodama nikada nećemo razviti fudbal u Italiji", pecnuo je bez sumnje Alegri vlasnika Napolija Aurelija de Laurentisa koji je svašta rekao o sudiji Paolo Macoleniju, arbitru na večerašnjem susretu između Intera i Napolija.

"Danas sam se izvinio četvrtom sudiji zbog moje reakcije i razočaran sam u sebe. Ali onda čujete raznorazne kuknjave, laži... Razočaran sam zbog dece. Mi jednostavno ne želimo da unapredimo ovaj sport", završava svoju izjavu strateg Stare dame.

Kakva uvertira pred večerašnji meč u Milanu.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.12.2018
20:10

Jao kad Juventus drzi nekom pridike...

avatar
Billionaire
Thursday, 27.12.2018
10:49

Kad komentarise lik koji visi na vijestima vezano za Juventus!