Alegri bi od tri ponude iz Engleske, izabrao najmanje zvučnu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.05.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Možda čudi, ali samo na prvi pogled. Jer, ako bolje sagledate stvari, u pitanju je veliki izazov...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Maks Alegri je juče rekao da će u julu razmotriti ponude ako ih bude, u suprotnom uzeće godinu pauze.

Ponuda će biti, naime, tri kluba PL imaju Italijana kao prvu opciju.

Jedan je Čelsi, ako otpusti Sarija koji bi mogao da preuzme Juventus ili Milan, bivše Alegrijeve klubove, drugi Totenhem, u slučaju da Poketino ispuni pretnju, osvoji Ligu šampiona i napusti klub, a treći, zanimljivo Mančester Junajted.

U Engleskoj se priča da klub žali što je Solskjer dobio stalni ugovor, razočaravajući kraj sezone ih je pokolebao, da sada odlučuju, Norvežanin nikako ne bi dobio šansu da radi za stalno.

Alegri ne bi u Čelsi, ako stigne ponuda, odbiće ih, ne veruje da sa ovom ekipom, ako ne mogu mogli da kupuju ima šansu nešto da napravi. Naime, italijanski mediji smatraju da će se on zahvaliti na ponudi, imajući u vidu iskustva svojih prethodnika Sarija i Kontea.

Što se Junajteda tiče, ni to verovatno ne bi prihvatio usred sezone, jer nema baš visoko mišljenje o igračima, smatra da su potrebne velike promene i evolucija koja će trajati godinama.

Ono što Maksa Alegrija zanima je, verovali ili ne Totenhem. U pitanju je odličan tim, koji bi mogao dodatno da se pojača, za njega nije iznenađenje što su stigli u finale Lige šampiona, Juventus ih je eliminisao prošle godine uz svu sreću ovog sveta.

Italijan veruje da je Totenhem tim koji može da baci rukavicu Sitiju i Liverpulu, da bi "Pevci" bili veliki izazov. Naravno, u igri je i PSŽ, no, cilj trenera Juventusa koji odlazi na kraju sezone je da se oproba u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Monday, 20.05.2019
07:58

Tako bi i Gvardiola, i on je takmicar pravi, od tri ponude iyabere najmanje zvucnog :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 19.05.2019
12:58

Tesko da ce otici tamo ako Totenhem pobedi Liverpul.

avatar
Lazar Mandic
Sunday, 19.05.2019
12:51

Da nam Emeri nije tek godinu dana tu, prizeljkivao bi Alegrija u slucaju novog trenera... Ali sve nade ipak i dalje polazem u Emerija da ce od ovog tima napraviti najbolje moguce! Alegri gde god da ode napravice dobar rezultat ja verujem...

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 19.05.2019
11:46

Trampa Alegri - Poketino ? :DDD

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 19.05.2019
14:48
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 19.05.2019
10:42

Nije za verovali ili ne, totenhem je ozbiljan tim i da su ulozili minimum novca u dva tri igraca bili bi opasno konkurentni i ove godine doduse, ne verujem da bi ista uradili uz ovakve Lpool i City ali bi kantali sve ostalo.