Albanci se pozivaju na Rusiju, traže tri boda za meč u Beogradu!

Autor: Dragan Milosavljević
petak 10.04.2015.
12:37
Izvor: Sportske.net

Pozivajući se na odluku UEFA za meč između Rusije i Crne Gore, Albanija se nada da bi mogla da dobije tri boda za skandalozni meč u Beogradu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbalski Savez Albanije se nada da bi njihova reprezentacija mogla da dobije 3 boda iz meča sa selekcijom Srbije koji je prekinutu u oktobru na stadionu Partizana posle provokacija albanskih navijača sa dronom.

Oni su, u saopštenju koje su izdali danas, rekli da se nadaju da će Sud za sportsku arbitražu u Lozani, doneti odulku po kojoj će njima biti dodeljena 3 boda sa te utakmice, pozivajući se na činjenicu da je UEFA dodelila 3 boda Rusiji na meču koji je igran u Podgorici, a koji su domaći navijači prekinuli pogodivši golmana Akinfejeva bakljom, a durgi put je prekid usledio kada je došlo do sukoba igrača.

"UEFA je donela ispravnu odluku kada je u pitanju meč između Crne Gore i Rusije, ali se nije vodilia istim principima kada su dodeljeni bodovi sa meča Srbija - Albanija, kada su navijači Srbije bacali stolice, pirotehniku i ostale predmete na naše igrače."

"Fudbalski savez se nada da će Sud u Lozani pravedno odlučiti 17. aprila i našoj selekciji dodeliti 3 boda. Ta 3 boda koja bi nama dodelili, išla bi u korist fudbala a ne samo selekcije Albanije
." -
navodi se na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Albanije.

Sa ova 3 boda, kojima se nadaju, Albanci bi već bili na pragu plasmana na EP u Francusku.

Kakva će biti nova odluka ostaje da vidimo 17.  aprila kada bi sud trebalo da odluči.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke