Albanac zna šta je Sergejev problem?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.10.2018.
10:51
Izvor: Sportske.net

U pitanju su dve stvari kada govorimo o slabom startu sezone...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Lacio je imao težak start sezone, poraženi su od Rome, Napolija i Juventusa, imaju dosta problema u derbijima, na to se nadovezao i poraz u Nemačkoj u LE. Ali, nisu mnogo zaostali, veći problem je igra onih najboljih, pre svega Sergeja Milinković Savića i Luisa Alberta koji se ne mogu prepoznati u odnosu na prošlu sezonu.

Direktor kluba Igli Tare misli da zna šta je problem.

"Milinković Savić je kasno stigao, vidi se da ima problema sa fizičkom spremom, to smo i očekivali nakon Mundijala. Nedostaju mu fizičke pripreme, za igrača njegove konstitucije to je ključ", smatra Albanac.

Uz to nije mu bilo lako posle svih napisa u medijima.

"Da, moguće je da ga je poremetilo to što je ostajao i odlazio čitavo leto, stalno je bilo spekulacija, ali to je gotovo, potpisao je novi ugovor i sada jedino o čemu mora da misli je da se što pre vrati u formu", dodao je direktor Lacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Okocha
Thursday, 11.10.2018
12:41

Kakve su to gluposti oko fizicke spreme. Pa oni su profesionalci. Sta, odes 2 nedelje na odmor i posle ne mozes da se sastavis mesecima? Pa to sto je isao na Svetsko je jos i dobro jer je duze odrzavao kondiciju, nije otisao da loce odmah po zavrsetku klupske sezone... Decko ima preveliki pritisak, a to je do glave. Predhodnih sezona je igrao dobro jer je bio opusten, nisu bila veliika ocekivanja od njega, a sada kada su mu dali etiketu od 100+ mil eura, naravno da pucas. Treba ga pustit da igra i da ga se novinari vise manu...

avatar
Aleksandar Sale Kis
Thursday, 11.10.2018
15:53

Kako obicnom coveku tako i profesionalnom sportisti je potreban odmor. Posle naporne sezone igrao je jos i SP. Kada su igraci imali odmor on je igrao SP a kada su igraci imali pripreme (mozda i najvazniji deo sezone) on je morao odmarati... Pritisak od medija oko transfera i 100+m sigurno nije pomogao. Ako je klasa od igraca prebrodice tu krizu. a ako ne prebrodi tu krizu onda i nije za velika dela...

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 11.10.2018
11:44

Kakav naslov , covek da mora da ovo procita :DDD

avatar
mires
Thursday, 11.10.2018
11:26

Sa'ce on....samo da legne lova....