Alaba odjednom kao Mesi, neko ovde laže i to debelo!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.09.2020.
18:46
Izvor: Sportske.net

Šta se odjednom desilo u bajkovitom Minhenu, posle istorijske triplete?

EPA-EFE/ANDREAS GEBERT
EPA-EFE/ANDREAS GEBERT

Povezane vesti

David Alaba je tema broj jedan u Minhenu. Kao što se od ranije zna, Alaba je odbio da potpiše novi ugovor sa Bajernom, trenutni mu ističe u junu i ovo leto je poslednja šansa da Bajern zaradi od njegove prodaje.

I sve bi to bilo u redu, baš kao i sa Tijagom Alkantarom, ali je problem u tome što Bavarci tvrde da im je Alabin zastupnik Pini Zahavi tražio platu od 25 miliona evra za svog klijenta i uz to još dodatnih 10 miliona za svoju proviziju!

To je sve i javno rekao Uli Henes, koji kaže da je Bajern na Alabu gledao kao na svoje dete, da mu je dao odličan ugovor u skladu sa klupskom hijerarhijom, ali da Austrijanac previše sluša halapljive ljude oko sebe.

Najpre se oglasio Pini Zahavi, koj je sve ovo demantovao.

"Ni u jednom trenutku nismo pregovarali oko provizije. To je bilo pomenuto samo na sastanku u Lisabonu, sa Hasanom Salihamidžićem. Ja sam im tada poručio da će provizija biti uvek ista i da to ne menja ništa, već da je najbitnije da postignemo detalje oko igrača i njegovih uslova. Ni u jednom trenutku nismo pričali o ciframa niti smo došli do njih", rekao je Zahavi.

U sve se uključio i Alabin otac, Džordž.

"Davida sam u Bajern doveo još kao dete i tokom svih ovih godina imali smo brojne ponude da napustimo Minhen. Bili smo lojalni Bajernu i on nikada nije pomišljao da napusti Minhen. Baš zato sam i nisam očekivao da Bajern proširi ovakve laži po medijima, a upravo to jesu tvrdnje o plati i proviziji. Nije tačno da smo odbili novi ugovor zbog provizije i visine plate. Jednostavno, sve ovo rade zato što smo odbili njihovu ponudu. Imamo drugačije viđenje toga što nam je ponuđeno", rekao je Alabin otac.

Kasnije se pojavila i priča da je Alaba spreman da, poput Mesija, javno izađe i ispriča svoju stranu priče, što će svakako biti ružan način da se ova priča završi.

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Monday, 14.09.2020
23:01

Uvek je zbog novca normalno, Alaba moze da dobije ugovor od 15ak miliona garant, plus provoziju za potpis kao slobodan agent, veca provizija ide onda i menadzeru...Kao slobodan agent garant ima da uzme 20ak miliona vise, prosto.

avatar
Mirjevac
Monday, 14.09.2020
22:41

Naravno da se radi o parama, sve se danas radi oko parama, tako i ovo! Alaba nije gazda Bajerna pa da mu klub bude ispred njega i njegove plate, nemci su poznatipo tome da su cicije i da malo placaju igrace! bajer se sad nafatirao osvojio tripliku i velike pare su tu dosle, zasto nebi nagradio i podogo plate igracima koji su ostavjali srce na teren da bi sve to osvojili! Ovaj Hones lupa gluposti, napao je i Menadzera oad Alkantare i ovog Alabinog menadzera, svi su krivi ako traze povisenja plate i poboljsavanje ugovora! Zato i odlaze ovi igraci nisu zadovoljni!

avatar
Mak-Juventino
Monday, 14.09.2020
20:49

Da, nije zbog pare , nego zbog globalno zagrevanje

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 14.09.2020
19:42

U Bajernu vlada sjajna atmosfera, nista se nije promenilo, malko ste preterali sa naslovom. Problemi u pregovorima sa Alabom traju duže od pola godine. Siguran sam da Henes nije slagao, tokom jednog sastanka je Salihamidzic izašao posle 5 minuta, to su novinari zabeležili. Jasno je da Zahavi traži mnogo novca, svi znamo kakav je pregovarač... Sto se tice Alabe hvala mu za sve, ali ako hoce zaista 25 milona, i ako mu je novac bitniji od kluba čije boje brani, slobodno neka ide. Lukas jedva čeka da uskoci u postavu. Bajernu trebaju igrači koji igraju za njih radi ljubavi, a ne radi novca. Pogledajte samo emocije koje pokazuju Kimih, Miler, Gorecka... svaki put kada igraju, to su pravi sportisti, dostojni dresa velikana kao što je Bajern. Mia San Mia 💪

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
18:47

david halava kuja i puni dzepovi zahalavi