Ako želite Ben Arfu na treningu to morate da platite!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 17.10.2019.
23:00
Izvor: Sportske.net

Otkrivena neverovatna klauzula u ugovoru nekadašnjeg igrača PSŽ-a.

EPA
EPA

Povezane vesti

Hatem Ben Arfa je trenutno bez kluba kako je krajem sezone napustio Ren, ali to ga ne sprečava da bude u centru pažnje francuske javnosti. Tridesetdvogodišnji krilni igrač je tužio svoj bivši klub PSŽ zbog nemarnosti i kršenja ugovora između igrača i kluba.

Ovih dana je na saslušanju elaboriran kompletan ugovor između Ben Arfe i šampiona Lige 1, čije je boje nosio od jula 2016. godine do jula 2018. godine. Kreativni fudbaler se najviše žali na drugu sezonu u Parizu kada je odigrao tek jedan meč za ekipu sa "Parka prinčeva".

Ipak pažnju medija je skrenulo to da je fudbaler u svom ugovoru imao klauzulu o etici koja bi, ako bi bila ispoštovana, na mesečnom nivou donosila 65 hiljada funti bonusa na platu igrača. Ova klauzula je predviđala da se Ben Arfa pojavljuje na vreme kada su treninzi, ali i da ne "olajava" klub preko medija.

Spomenuto je da je Ben Arfa samo jednom prekršio ovu klauzulu kada je zakasnio u decembru 2017. godine. L'Ekip dalje navodi da igrač potražuje oko sedam miliona funti zasnovano na tvrdnji da je njegova karijera oštećena zbog neigranja u drugoj sezoni kada je maltene "proteran" iz kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke