Ako smene Zidana, "propala investicija" se vraća u Madrid?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.10.2017.
11:49
Izvor: Sportske.net

Raste pritisak na Francuza, ovo je najgori start Reala kod kuće u ovom veku.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Posle remija sa Totenhemom u Ligi šampiona, jasno je da mnoge stvari ne funkcionišu, a nikada od 1998. Real na startu sezone nije imao ovako loš skor pred svojim navijačima.

Naravno da je Zidan daleko od otkaza, ali nema više pravo na kikseve u šampionatu, Barsa beži pet bodova, igrala je sa Atletikom na strani i mada se očekuje da i oni padnu u formi, svakako da nemaju malu prednost.

Real igra loše, to brine više od rezultata, sada se dovode u pitanje mnogi potezi u prelaznom roku, počev od odlaska Morate do prilike da se proda Bejl kome sada pada cena.

Ali, to je bila odluka Pereza, ne može da svali krivicu na Zidana.

Sa druge strane, Zidan nije želeo Mbapea, sada hoće Grizmana što je teška misija, a Perez smatra da nije trebalo prodavati Džejmsa Rodrigeza.

Zbog toga "Don Balon" piše da je Kolumbijac spreman da se vrati, ako Zidan bude smenjen. On ne igra ni u Bajernu, ali Perez smatra da zaslužuje novu šansu. Kolumbijac sada tek ne može da očekuje neku veću priliku kod Hajnkesa, pa list tvrdi da neće biti čudo, ako pozajmica bude prekinuta i on ponovo stigne u Madrid.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Friday, 20.10.2017
21:31

Arsenalu bi bilo najbolje da se otarase Ozila i dovedu Rodrigeza. Boljeg igraca tesko da mogu dovesti.

avatar
Goran Stanojkov
Friday, 20.10.2017
13:14

Koga su dobili igranjem znamo kako su osvojili LS znamo kako su osvojili Primeru posle pet godina njihov problem.nije Zidan nego Tebas I sudije koji nisu zadrzali formu ovu sezonu nesto I'm.neide cekali su titulu pet godina izgubili je za pet dana njihova istorija je samo prevara nemaju nisto posteno takvi su I njihovi navijaci koji podrzavaju necesno osvajanje trofeja kradjama protivnika 100 puts Sam rekao da realovci daju jedan jedini primer gde su izgubili utakmicu da su osteceni sudije uvek grese klucne utakmice u njihov prilog da bi osvajili trofeje

avatar
malialejandro4LFC
Friday, 20.10.2017
14:38

Kako god da su dobili jedini tim su u istoriji koji je uspeo dva puta za redom da uzme LS.

avatar
Stevan Mikša
Friday, 20.10.2017
15:18

Utakmica polufinala LS protiv jednog tima... Barselona se zove. Iskljucen nam igrac koji je do tog trenutka stavljao Mesija u mali dzep. Onda nakon jednog starta (neopreznog ruku na srce) dobija crveni karton iako nije ni pipnuo Alvesa. Isti se zatim valja po travi, iznose ga na nosilima, a nakon crvenog kartona nasmejan utrcava nazad na teren. Barsa brzo daje 2 gola. U revansu u jednoj situaciji, Ronalda obara (cini mi se Maskerano) na ivici sesnaesterca koji u padu glavom zakacinje Barsinom igraca preko kopacke. Dosudjen je faul za Barsu. Barsa prolazi i posle osvaja trofej. Imam jos situacija, ali mrzi me da sad pisem rad na tu temu.

avatar
xenon 1989
Friday, 20.10.2017
13:04

Osim Zidana i izlizanog Real skoro i da nema drugih problema. Polutrener na klupi i najveća prevara na terenu moraju imati svoju cenu, a ona je minimalna zahvaljujući Perezovim sudijama. I bez Džejmsa Rodrigeza i presmešno prodatog Morate Real ima verovatno najveći broj fudbalera od svih top timova koji su u stanju da zabiju gol, pa zato svaki gol namešten izlizanom košta Real bar 4 nepostignuta + što stalno igraju sa igračem manje. :D

avatar
Miro Real
Friday, 20.10.2017
20:14

Da znas ista o Zidanu pricao bi drugacije. Njegova pojava je samo velika,a da ne pricamo o razumijevanju fudbala.

avatar
Miro Real
Friday, 20.10.2017
20:14

Da znas ista o fudbalu znao bi ko je Zidan. Koliko on razumije fudbal za razliku od tebe.

avatar
blackjack
Friday, 20.10.2017
12:52

Kakve gluposti brate!

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 20.10.2017
12:04

cim vidim koji list je ovo napisao odma znam da nije istina

avatar
Z
Friday, 20.10.2017
11:57

Bez da me iko pogresno shvati, ali udjes u istoriju sa dva pehara LS, ekipa izgubi motivaciju (u 2 godine su osvojili SVE sto su mogli), slabije startujes u ligi, sto je prirodno obzirom na gore navedeno, i odmah ti se klati klupa.......pa sta covek treba jos da uradi?!

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 20.10.2017
12:35

Pa ok sve to,ali sta sad trebaju,da se naviknu na losija izdanja igraca jer eto osvojili su prosle sezone? Menjas trenera i par igraca,nisu oni neki levi klub,vec najveci na svetu,samim tim moraju da pobedjuju.

avatar
Ghost Rider
Friday, 20.10.2017
13:41

Управо тако.