Ako neće Krstajić, ima ko hoće! Crna Gora kreće sa dvojicom napadača!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.10.2018.
12:39
Izvor: Sportske.net

Nema mnogo dilema Ljubiša Tumbaković pred večerašnju utakmicu. Zna se ko menja Stefana Savića, ostaju samo još dve nedoumice oko startne postave.

Epa/Bartolomiej Zborowski
Epa/Bartolomiej Zborowski

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković nije mogao sebi da priušti luksuz da pred meč sa Srbijom ne pozove neke od najboljih fudbalera zemlje čiju "A" selekciju vodi.

"Sokolovi" su imali mnogo kadrovskih problema pred večerašnju utakmicu, ali se na kraju svelo na to da samo Stefan Savić sigurno otpada sa spiska igrača koji konkurišu za startnu postavu.

Posle svega što smo videli i čuli prethodnih dana, izvesno je da će rekovalescent Stevan Jovetić početi utakmicu, a ukoliko bude iznenađenja uz Fatosa Bećiraja počeće Stefan Mugoša.

Umesto Stefana Savića poziciju štopera pokriće Žarko Tomašević, a jedina prava nedoumica postoji oko toga da li će roviti Nikola Vukčević biti u startnoj postavi, ili će centralni deo veznog reda pokrivati fudbaleri Partizana.

Aleksandar Šćekić će sigurno biti u timu, još samo ostaje da se vidi da li će Tumbaković sa njim upariti prvotimca Levantea ili Nebojšu Kosovića.

Pored pomenute dvojice iz Partizana meč bi trebalo da počne i Marko Janković, dok će Filip Stojković poziciju kraj desne aut linije prepustiti Adamu Marušiću, a on će se preseliti na levog beka.

Situacija je više nego jasna, evo kakvu startnu postavu Crne Gore očekujemo večeras. Ukoliko bude promena one će biti minimalne.

Crna Gora moguci sastav

Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke