Ako Liverpul pobedi večeras, istorija kaže da će morati mnogo da se namuče da izgube titulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.01.2019.
15:24
Izvor: Sportske.net

Liverpul gleda ka tituli, utisak će biti još jači ako se savlada Lester.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Večeras na "Enfildu" gostuje Lester, Liverpul ima imperativ pobede ukoliko želi titulu u svojim vitrinama po prvi put od stvaranja Premijer lige.

Titula nije tako daleko, biće još bliže u slučaju pobede nad Lesterom, sada polako dolazi i onaj psihološki momenat u kojem ekipa Jirgena Klopa mora da se dokaže ukoliko želi taj vredan trofej koga žele možda i više nego trofej Lige šampiona.

Ukoliko stignu do pobede, imaće čak sedam bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Mančester siti.

Samo jednom se u istoriji desilo da ekipa koja ima sedam bodova prednosti u ovom delu takmičenja ispusti prednost. Desilo se to 1996. godine kada je Kigenov Njukasl imao čak devet bodova prednosti u odnosu na Mančester junajted koji je predvodio ser Aleks Ferguson.

Kakav je raspored do kraja za Liverpul?

Ostalo je još 15 utakmica, a evo ko su protivnici:

Lester (D), Vest Hem (G), Bornmut (D), Mančester junajted (G), Votford (D), Everton (G), Barnli (D), Fulam (G), Totenhem (D), Sautempton (G), Čelsi (D), Kardif (G), Hadersfild (D), Njukasl (G), Vulverhempton (D).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale1389
Wednesday, 30.01.2019
20:48

Tacno se vidi da stimaju da uzme titulu. Pa vlasnici Amerikanci(majstori u stimanju svega, od ratova pa do izbora za mis, pa do utakmica). Zato i raste popularnost u svjetu kluba. Vidi se po radporedu utakmica, najlaksi raspored od prvih 6 ekipa u ligi.

avatar
FanEngleskogFudbala2
Wednesday, 30.01.2019
17:06

Liverpul je veoma blizu tituli,ali ovo je Premier liga najjaca liga na svetu i jos nista ni blizu nije gotovo pogotovo ne za njih.Voleo bih da osvoje konacno ligu,jer su zasluzili ali samo polako i korak po korak.Sigurno mogu daleko i u Ligi Sampiona.Ovaj raspored na kraju Kardif,Hardesfild i Njukasl moze biti jako nezgodan jer se te ekipe grcevito bore za opstanak.

avatar
Wizard08
Wednesday, 30.01.2019
16:42

Motaj vreme na 21:00,nmg da cekam vise

avatar
razzorNo1
Wednesday, 30.01.2019
20:30

znaci nisam jedini hahah :D nadam se da ce bager igrat vcrs, brinem se da ne bude lovren na njegovom mjestu