AK - Loš početak za Rajevca, Indija ubedljiva protiv Tajlanda

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.01.2019.
16:23
Izvor: Sportske.net

Četvrto učešće na kontinentalnim smotrama Azije fudbalska reprezentacija Indije otvorila je pobedom nad Tajlandom.

Beta/AP Photo/Kamran Jebreili
Beta/AP Photo/Kamran Jebreili

Povezane vesti

Četvrto učešće na kontinentalnim smotrama Azije fudbalska reprezentacija Indije otvorila je pobedom nad Tajlandom.

Loše je počeo Azijski kup za selekciju Tajlanda koju sa klupe predvodi srpski fudbalski stručnjak Milovan Rajevac.

U drugoj utakmici Grupe A Indija je savladala Tajland rezultatom 4:1 (1:1) i tako ostvarila najveći uspeh na Azijskim kupovima još od 1964. godine!

Indiji je ovo tek četvrto učešće na kontinentalnoj smotri, a na prethodna dva učešća ostvarila je samo jedan remi i šest poraza, dok je jedine pobede ubeležila na turniru u Izraelu u drugoj polovini prošlog veka.

Posle prvih 45 minuta bilo je nerešeno, Indija je povela golom Četrija iz penala, ali je Terasil Dangda poravnao rezultat u 33. minutu.

Nastavak meča doneo je apsolutnu dominaciju Indijaca. Tim Milovana Rajevca u drugom poluvremenu delovao je kao pod sedativima, dok su reprezentativci Indije dominirali na terenu.

Sunil Četri je drugi gol na meču postigao u prvom minutu nastavka, a do kraja utakmice Indija je golovima Anriruda Tape i Jejea Lalpehlua stigla do ubedljivog trijumfa.

Indija posle prvog kola vodi u Grupi A sa tri osvojena boda, Ujedinjeni Arapski Emirati i Bahrein imaju po bod, a Tajland ostaje na poslednjem mestu bez bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 06.01.2019
20:39

Interesuje me da li postoji neka nacija koja je manje talentovana za sport od Indije? Imaju 1,5 milijardi ljudi i ni u jednom sportu nisu vredni pomena. Nije da omalovažavam, nego iznosim činjenicu.