Ajntrahtu pobeda u Berlinu, Kostićeva povreda

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.09.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net

Ajntraht iz Frankfurta je uspeo da dođe do tri boda u drugom kolu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Na gostovanju u Berlinu pred 4000 gledalaca (koji su se pridržavali mera distanciranja) ekipa Ajntrahta je uspela da savlada domaću Hertu sa 1:3 (0:2).

U prvih pola sata najvrednija pomena jeste povreda Filipa Kostića, u pitanju je desno koleno, morao je već u 15. minutu da napusti teren.

Bas Dost i Andre Silva su imali šanse za goste, od starta je bilo jasno da će biti konkretniji danas, a onda gol nakon penala koji je napravio Bojata. Andre Silva je bio siguran izvođač za 0:1.

Već u 37. minutu bilo je 0:2, Daiči Kamada je poslao loptu iz slobodnog udarca a Bas Dost je bio taj koji je sproveo loptu u mrežu za velikih 0:2.

I u nastavku bolji Ajntraht, a pobedu su praktično obezbedili u 71. minutu kada je Sebastijan Rode odlično uspeo da se izbori za udarac, da šutira i da pogodi mrežu uz pomoć stative.

Do kraja Herta uspeva da smanji rezultat, ali se ispostavilo da je to samo utešni gol koji je postigao Hintereger, igrač gostiju koji je nespretno reagovao. Prethodno je Štark pretrčao dobrih 50 metara da bi uputio centaršut.

Moglo je biti promene do kraja, Herta je imala svoje šanse, ali je Trap bio odličan večeras.

baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke