Ajntraht nastavio sjajan niz, ali Krstajić strepi posle ovog meča!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.03.2019.
17:26
Izvor: Sportske.net

Srpski trio ponovo odigrao značajnu ulogu u novom trijumfu Ajntrahta, ali...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

U pretposlednjoj utakmici 26. kola Bundeslige, Ajntraht je u Frankfurtu savladao poslednjeplasiranu ekipu Nirnberga sa 1:0 i nastavio seriju pobeda.

Ovo je timu iz Frankfurta četvrta uzastopna pobeda u Bundesligi, kojom je prišao na samo bod zaostatka za četvrtoplasiranim Menhengladbahom.

I ovoga puta su u pobedničkoj ekipi među starterima bili srpski reprezentativci Filip Kostić, Luka Jović i Mijat Gaćinović, ali ono što će veoma zabrinuti selektora našeg nacionalnog tima Mladena Krstajića, jeste podatak da je Kostić zbog povrede mišića morao da izađe iz igre desetak minuta pre kraja...


U samom finišu meča, hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zamenio Luku Jovića, zatresao je mrežu gostiju, ali je taj pogodak naknadno poništen zbog ofsajda.

Ostalo je 1:0, nova tri boda za ekipu Ajntrahta.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 17.03.2019
19:26

E, sad taman imamo 23 igraca ako nikoga ne pozove jer su cak cetvorica povredjeni. Dmitrovic- Milenkovic, Spajic, Veljkovic- Lazovic, Maksimovic, Matic, ? (mozda da cak proba i sa Gacinovicem?)- Tadic (Milinkovic-Savic)- Mitrovic (Prijovic), Jovic (Ljajic). Na golu jos ona dvojica (Vasiljevic kao 3-ci golman, naravno), Rukavina, Stefan Mitrovic, Fejsa, Jovicic, Lukic, Zivkovic, Radonjic.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 17.03.2019
18:39

Neka pozove Kataija jer je Sulejmani povredjen.