Ajntraht i dalje "štuca" za napadačima, odlazi i Jovićev naslednik

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 23.12.2020.
15:58
Izvor: Sportske.net

Napadač Real Madrida i dalje bez prave zamene u Frankfurtu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Iskusni holandski fudbaler Bas Dost napušta Ajntraht iz Frankfurta posle godinu i po dana i prelazi u redove Klub Briža.

Fudbaler koji je pre dolaska u Frankfurt imao zapaženu ulogu u Sportingu iz Lisabona nije opravdao poverenje koje mu je ukazano na leto 2019. kada je stigao kao zamena za Luku Jovića.

I dok je u prvoj sezoni u proseku postizao gol na svakoj trećoj utakmici, ove sezone je sa pet pogodaka na 15 utakmica i dalje držao prosek, ali nedovoljno da ostane u klubu.

Klub iz grada na Majni očekivao je da će naći napadača koji će bar približno moći da pruža partije kao Jović pretprošle sezone koji je tada postigao 27 golova u svim takmičenjima.


Kako javlja holandski AD, fudbaler koji je pre Sportinga igrao za Volfsburg, Herenven, Herakles i Emen potisao je jednoipogodišnji ugovor sa klubom iz Briža.

Odlazak u Klub Briž možda mu je odlična prilika da revitalizuje karijeru pošto će posle solidnih izdanja u Ligi šampiona, ovaj klub takmičenje nastaviti u Ligi Evrope gde će se sastati protiv kijevskog Dinama.

baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke