Aguero se ofarbao zbog opklade!?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 23.11.2018.
23:57
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih napadača na svetu je nedavno promenio frizuru.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Legenda Mančester sitija, napadač Kun Aguero je nedavno istrčao na teren sa potpuno novim imidžom, ali prilično dobro mu stoji.

Aguero je ofarbao kosu u "platinasto belu", a njegov potez je iznenadio brojne ljubitelje fudbala. Argentinac je danas otkrio zašto je pre nekoliko nedelje promenio imidž.

"Promenio sam boju kose zbog opklade sa mojim bratom. On me je izazvao, rekao je da nemam hrabrosti to da uradim pred derbi sa Junajtedom. Tako da sam dokazao da smem. Mom sinu se sviđa, tako da sam srećan", rekao je napadač "Građana".

Aguero je možda promenio imidž, ali ono što je navijačima najbitnije, golgeterska forma je i dalje tu. Postigao je fantastičan gol upravo protiv gradskog rivala, a svaki naredni gol je za istoriju. On je prvi strelac Mančester sitija, a nedavno je ušao i u top 10 strelaca Premijer lige. Kun je postigao 210 golova za Siti u svim takmičenjima, a 151 u ligi.

"Moram vam reći da sam bolji od Ravanelija, a i lepši sam, zar ne?", rekao je za kraj Serhio.

Ravaneli je fantastičan golgeter koji je prmenio dosta timova, ali je najzapaženiji bio u dresu Juventusa i Marseja. On je poznat upravo po boji kose, a čak ima i nadimak "belo pero". Ovaj imidž je postao popularan kod brojnih fudbalera u poslednje vreme (najpopularniji je verovatno Robert Levandovski).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke