Aguero izbegao kaznu?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 27.08.2018.
21:17
Izvor: Sportske.net

Bio bi to verovatno veliki udarac za Mančester siti.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Siti je remizirao protiv Vulvsa u prvom meču koji je bio na programu trećeg kola Premijer lige.

Aktuelni šampion nije imao sreće da sa ovog neugodnog gostovanja odnese sva tri boda, a napadač Serhio Aguero je u ovom meču dva puta pogodio okvir gola, jednostavno mu se nije dalo da zatrese mrežu.

Kako Gvardiola obično to radi, nakon kiksa svog tima, on je igračima dao par dana slobodno, da malo očiste um, da ne razmišljaju baš toliko o fudbalu kako bi se vratili jači i spremni za nove izazove. Mnogi igrači su otišli na neka egzotična mesta, a izgleda da je najviše problema zadao napadač Argentine.

Kako prenosi "Sky Sports", Siti je odlučio da ne kazni svog igrača, uprkos snimku koji je dospeo u javnost. Naime, snimak koji je zainteresovao celu fudbalsku javnost je izbacila Aguerova drugarica, a na tom video snimku napadač puši nargilu.

Serhio Aguero

Poznato je da profesionalni sportisti nemaju pristup mnogim stvarima, a i ukoliko mogu nekad da prekrše ta pravila, onda to nikako ne sme da dospe u javnost. To sada nije bio slučaj sa napadačem Argentine, koji je imao ovaj "ispad", što relativno čudi za Aguera. Nije on Mario Baloteli, pa da mu se dešavaju takve stvari u Sitiju...

Aktuelni šampion ipak neće kazniti svog prvog napadača, jer znaju koliko im je on potreban. Pogotovo kada Gabriel Žesus nije u pravoj formi, a u sastavu nema ni povređenog Kevina De Brujnea.

Gvardiola je nedavno hvalio svog napadača, a sigurno je da će mu sada održati "bukvicu".
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Tuesday, 28.08.2018
00:48

Гдје је ти проблем ? Ловрен сваки други дан ставља слику са наргилом.

avatar
BlueMoon
Tuesday, 28.08.2018
17:29

Kod ozbiljnih klubova jeste problem.

avatar
Rosonero per siempre
Tuesday, 28.08.2018
23:02

Ahahahahahah, kakav si ti lik. :D

avatar
MCCityzens
Monday, 27.08.2018
22:01

Pa nista strasno. Nije pusio marihuanu😂😂😂😂

avatar
Di Stéfano
Monday, 27.08.2018
21:53

Mnogo prave veliku pompu od toga. Nije se ufiksao nego je pusio nargilu. Mnogi velikani fudbalski su pusili pa im nije smetalo da budu najbolji svojevremeno(Krojf,Zidane...)