Agonija Njukasla se nastavlja, Puelove "Lisice" u seriji

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.12.2017.
20:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Njukasl Junajteda i sedmi meč zaredom nisu uspeli da trijumfuju.

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Na "Sent Džejms Parku" je u okviru 16. kola Premijer lige gostovao zahuktali Lester, a nakon 90 minuta igre gosti su slavili sa 2:3 (1:1).

Dobro je počelo za "Svrake", poveli su već u četvrtom minutu golom Hoselua.

Ipak, radost domaćih navijača nije dugo trajala, samo 16 minuta kasnije Marez na asistenciju Ndidija poravnava rezultat.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, a onda su "Lisice" nakon 15 minuta igre u nastavku došle i do preokreta. Mrežu Derloua pogodio je Demeraj Grej na asistenciju Olbrajtona.

Domaći fudbaleri se ipak nisu predavali, igrao se 73. minut, kada je Gejl uz malo sreće savladao Šmahjela za 2:2.

Imao je bivši napadač Kristal Palasa samo par minuta kasnije još jednu priliku, ali ovoga puta nije uspeo da pogodi okvir protivničkog gola.

Usledila je kazna, igrao se 86. minuta kada je pukla kontra Lestera, Vardi je spusio loptu ka Okazakiju, a Ajoze Perez je u pokušaju da zaustavi Japanca pogodio sopstvenu mrežu.

Na kraju je taj rezultat i ostao na snazi, šesti poraz Njukasla u prethodnih sedam kola. Aleksandar Mitrović je priliku dobio u 88. minutu, ali srpski napadač nije mnogo pomogao "Svrakama" za kratko vreme koje je proveo na terenu.

Lester je u usponu forme, vezali su treći trijumf, pa su sada osmi na tabeli sa 23 osvojena boda. Dolazak Kloda Puela na klupu ih je zaista podigao. Njukasl je sada 16. sa 15 osvojenih bodova, samo bod manje imali su u devetom kolu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Sunday, 10.12.2017
11:17

Mitre, pali glavom bez obzira!!!

avatar
Sunday, 10.12.2017
02:10

Lester dobra ekipa, malo discipline u dbrani i bili bi u top 6. Igraju jako brzo kad organizuju napad, ne filozofiraju previse. Voleo bih da barem izbore nekako evropu. Mogu svakog u PL da pobede, ocekivao sam da pobede siti i jos neke jace timove, ali nazalost i izgube od svakog.

avatar
Stefan Išizaki
Saturday, 09.12.2017
23:28

Volim Beniteza zbog toga što je Valensiji i Liverpulu doneo evropske titule ali preteruje sa Hoseluom, Gejlom a Mitrović trune na klupi. Zbog toga želim da Njukasl ispadne iz lige. Ili jednostavno neka pobegne Mitar glavom bez obzira i da više nikad ne sarađuje s Benitezom.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 09.12.2017
21:54

Dabogda ispali oni i raspali benitez!

avatar
Kralj Stiven
Saturday, 09.12.2017
21:26

Pratio sam dosta utakmica ove sezone i mogu slobodno da kazem da je Ajoze Perez jedan od najgorih igraca ove sezone u EPL.

avatar
Realan tip
Sunday, 10.12.2017
01:34

Hoselu je jos grdji bez obzira na ovaj gol, rijetko bezvezan igrac.