Agonija Kristal Palasa dobila novu dimenziju

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.10.2017.
00:00
Izvor: Sportske.net

Ekipa sa "Selhrsta" gore nije mogla da počne sezonu u Premijer ligi, ali bukvalno.

screenshot - cpfc.co.uk
screenshot - cpfc.co.uk

Povezane vesti

Mančester Junajted je danas nastavio svoj uspešan niz od starta sezone, nakon sedam odigranih mečeva imaju šest pobeda i remi.

Savladali su na svom stadionu nemoćni Kristal Palas sa čak 4:0, ostavivši tako "Orlove" zakucane na samom dnu tabele.

Kristal Palas je u ovu sezonu ušao sa Frankom De Burom na klupi, nakon četiri poraza bez postignutog gola Holanđanin je smenjen, a zamenio ga je iskusni Roj Hodžson.

Nije bivši selektor Engleske promenio štošta u redovima tima sa "Selrhst parka", dobili su jedino Hadersfild u Liga Kupu sa minimalnih 1:0.

U Premijer ligi su nastavili niz poraza, i to bez postignutog gola. Po tome su jedinstveni u Premijer ligi, ne samo ove sezone, već i u istoriji ovog takmičenja.

Statistika govori da je Kristal Palas najgori tim u top 20 evropskih fudbalskih liga, tačnije oni su jedini tim od 314 timova u najkvalitentijim ligama "Starog kontineta" koji još uvek ne zna za bodove, ali ni postigute golove.

Da stvar bude još gora, kada se uključe i utakmice iz minule sezone, Kristal Palas na 11 od poslednjih 12 odigranih mečeva nije uspeo da zatrese protivničku mrežu.

Utehu donekle mogu da pronađu u činjenici da su u samo sedam kola imali dva trenera, kao i da je ponajbolji igrač ove ekipe Vilfird Zaha van stroja od starta sezone.

Ipak, pitanje je kada će se ova crna serija prekinut, kako je najskuplji igrač ekipe, ujedno i najbolji njihov napadač, Kristijan Benteke van stroja zbog povrede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 01.10.2017
00:44

Otpusti Pardjua i ispadas iz lige postalo moderno u PL.

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 01.10.2017
00:37
avatar
Los Vikingos
Sunday, 01.10.2017
00:27

Palas uopste ne igra toliko lose kao sto ove cinjenice govore. nOni stvaraju dosta sansi, ali realizacija ih bas nece. Dok u odbrani se desavaju neki kiksevi koji se ne desavaju nama obicnim smrtnicima kada igramo na terminima :-D