Agent stiže u Barsu, šta će biti sa Grizmanom?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.07.2020.
11:07
Izvor: Sportske.net

Francuz ni ne dobija minute posle povratka sa pauze.

EPA-EFE/Miguel Ruiz / HANDOUT
EPA-EFE/Miguel Ruiz / HANDOUT

Povezane vesti

Barselona je remizirala sa Atletiko Madridom rezultatom 2:2 pre dva dana, danas će Real imati šansu da poveća prednost na četiri boda pet kola pred kraj prvenstva ukoliko savladaju Hetafe.

U derbiju protiv "jorgandžija" očekivali smo Antoana Grizmana, ali francuski ofanzivac je dobio svega par minuta pošto je svoje učešće na meču počeo tek u 90. minutu.

Španski i francuski mediji pišu kako je danas u Kataloniju stigao agent nekadašnjeg miljenika navijača Atletiko Madrida, predmet razgovora sa čelnicima i trenerom biće mala minutaža napadača.

Grizman je u poslednje četiri utakmica čak tri puta počeo na klupi, podsetimo plaćen je oko 120 miliona evra prošlog leta sa jakimm ugovorom do 2024. godine.

Francuzi pišu kako je Setijen upozorio Grizmana da će u nastavku sezonu imati manju ulogu, nadovezuje se priča kako bi ofanzivac mogao biti ponuđen za Lautara Martineza u nekoj vrsti razmene sa Interom.

Marka pak piše da se o tome, barem još uvek, ne razmišlja.

Baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Layer Cake
Thursday, 02.07.2020
15:18

Ta barsa ce da bude groblje karijera vrhunskih igraca sve dok je Mesi pocetak i kraj svega. Koliko njih je progutala vec poslednjih godina

avatar
Le Tissier
Thursday, 02.07.2020
12:36

Ne znam sta Barselona izmislja i sto ne dovede nekog krstenog trenera koji ce izvuci maksimum iz ekipe? Evo trenutno su slobodni Alegri i Poketino. Price tipa njegov stil ne odgovara Barsi i rekao je da nikada ne bi presao tu ne bih komentarisao. Veliki treneri se prilagodjavaju ekipi kao i ekipa treneru, a novac u fudbalu vas natera da za cas zaboravite da ste "odani" nekom klubu.