Agent sada menja ploču, Lautaro se predomislio?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.08.2020.
18:15
Izvor: Sportske.net

Kakva sudbina čeka napadača Intera?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Barselona, Mančester junajted, Mančester siti - mesecima su se ređala imena najmoćnijih evropskih klubova u kontekstu transfera Lautara Martineza, a kao najveći favorit izdvojili su se Katalonci.

Usledio je potom pad forme kada je postalo jasno da argentinski napadač ipak mora još da napreduje ne bi li dostigao najviši mogući nivo u fudbalu i konstantnu formu.

"Lautarov transfer je više plod pisanja medija nego realnost. On je ugovorom vezan za Inter još tri godine i veoma je srećan u klubu. Imao je sasvim dobru sezonu, još uvek je u borbi za trofej u Ligi Evrope, pa se nadam da će Inter na kraju i osvojiti to takmičenje", rekao je njegov menadžer Karlos Beto Jake.

Ostaje pitanje - hoće li njegov transfer uslediti narednog leta?

"Nikada nisam morao da ga savetujem, pa ne moram ni sada. On je kompletan igrač i sazreo je u prethodnih nekoliko godina", izbegao je direktan odgovor zastupnik Martineza.

Argentinac je na 46 mečeva u toku sezone postigao 19 golova od kojih pet u Ligi šampiona, ali je nakon pauze zbog pandemije koronavirusa beležio dosta slabije partije.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Saturday, 08.08.2020
18:54

To sto vi svaki dan vrtite pricu ne znaci da je tako. Momak se 2x odglasio i svaki put pricao kako mu je odlicno u Interu, da voli klub i grad, navijace....ali vi se zalepite i pisete gluposti da bi onda agent ispalo da menja plocu. Tako je Vladica 7 godina pisao o Ikardiju kako svaki prelazni rok ide u juventus

avatar
amigo999
Saturday, 08.08.2020
18:53

Nece Lautaro kod Messija u Barcelonu, izgleda da ce Messi doci kod Lautara u Inter!!!!

avatar
Urossi
Saturday, 08.08.2020
21:04

To se vidi iz aviona.