Agbonlahoru "laknulo" nakon ispadanja?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 19.04.2016.
21:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Aston Vile, Gabrijel Agbonlahor očigledno ne haje previše za rezultate svog tima kako je nakon poraza od Mančestera, uhvaćen u provodu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Aston Vila će od sledeće sezone igrati u nižem rangu takmičenja, i to je potvrđeno na "Old Trafordu" pre par dana, kada je Mančester Junajted golom mladog Markusa Rašforda savladao tim iz Birmingema i tako ih i matematički izbacio iz trke za opstanak.

Samo par sati nakon bolnog poraza Vile, napadač te ekipe Gabi Agbonlahor, uhvaćen je u "London Mej Fer" hotelu kako se provodi sa grupom žena.

Kako još jednom nije bio u postavi tima, kao ni na klupi,  očigledno je za shodno našao da to vreme iskoristi ne bi li se pripremio za žurku, koju je u toku dana i sproveo u delo.

Klub je vidno uznemiren ovakvim ponašanjem suspendovao igrača, koji se već neko vreme ne nalazi u konkurenciji za prvi tim zbog loše fizičke spreme, a biće pokrenuta i zvanična istraga.

Agbonlahor


Navijači su besni ovakvim ponašanjem svog nekadašnjeg ljubimca, pa su neki od njih svoje mišljenje iskazali putem svojih Tviter profila.

"Kakav promašaj Aston Vile da za kapitena postavi Agbonlahora, on je sramota za ovaj klub", napisao je jedan od navijača.

Agbonlahor Tviter

"Nadajmo se da je Agbonlahor uradio dovoljno da ga otpuste i tako Vilu oslobodi svog ugovora. Bez ponosa. Bez srama. Nije ga briga", besno je konstatovao još jedan od navijača kluba iz Birmingema.


Agbonlahor Tviter

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinhooo!
Tuesday, 19.04.2016
21:50
avatar
Gorčilo
Tuesday, 19.04.2016
21:39

Žao mi je Vile. Na šta su spali. Sećam se njihove ekipe prije 5-6 godina. Milner, Jang, Agbonlahor, Bent, Dan, Given. Igrali su fenomenalno. Jedne sezone su čini mi se završili na 5 mestu. Volio bih da se vrate već naredne godine.

avatar
Lord Bobinhooo!
Tuesday, 19.04.2016
21:51

Bili su nekada mnogo jaki sa legendarnim Davidom Zinolom.

avatar
El Diablo
Tuesday, 19.04.2016
22:11

Tako je,i to su bili na 5 mestu pod komandom Martina O'Nila.Bilo bi fantasticno kad bi se on vratio na klupu Vile.

avatar
Mangus
Tuesday, 19.04.2016
21:15

Klub da je uznemiren, otpustio bi ga pre sto godina, kad je covek pustio stomacinu. Placaju ga kao suvo zlato a on ima 150 kg. Vila jr trebalo na polusezoni da prekomanduje omladince i pusti ih da se bore i sticu iskustvo. Bar bi nesto korisno imali