A mi kukamo na "Večite" - Na hrvatskom derbiju se potukli funkcioneri!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.10.2017.
11:48
Izvor: Sportske.net

''Treće poluvreme'' veoma uzbudljivog hrvatskog derbija...

EPA/VIDAR RUUD
EPA/VIDAR RUUD

Povezane vesti

Preneli smo sinoć, prvenstveni derbi između Hajduka i Dinama odigran sinoć u Splitu, završen je bez pobednika, rezultatom 2:2, ali uz finiš pun preokreta, tokom kojeg su postignuta čak tri od ukupno četiuri gola.

Opširnije o samoj utakmici čitajte OVDE, ali uzbudljivo je bilo i posle meča, a u glavnim ulogama su bili funkcioneri ova dva kluba.

U loži je, naime, došlo do incidenta između čelnih ljudi Hajduka i Dinama, posle čega je reagovala i policija.

Hrvatski ''Index'' prenosi da su u policijsku stanicu privedeni Ivan Kos i Mario Branco iz Hajduka, odnosno Tomislav Svetina i Matej Škegro iz Dinama. Kao svedoci pozvani su Saša Bjelanović, Krešimir Gojun, Velimir Slovaček, Kristian Petric i Jerko Trogrlić iz Hajduka, kao i Krešimir Antolić iz Dinama.

Sve je počelo posle izjednačujućeg pogotka Dinama za 1:1, minut pre kraja regularnog toka meča, kada je direktor ''Modrih'' uzviknuo: ''Ima pravde''.

To je izazvalo reakciju predstavnika domaćeg Hajduka, koja je postala još snažnija, pošto je Hajduk u nadoknadi vremena izjednačio na 2:2. Pomenuti izvor navodi da je pet interventnih policajaca jedva zadržalo Kosa, koji je bio žestoko isprovociran ponašanjem predstavnika gostiju.

Epilog - u policijskoj stanici su predstavnici Hajduka zadržani do jedan iza ponoći, a Dinamova delegacija još duže. Ivanu Kosu, Mariju Brancu ,Krešimiru Antoliću i Mateju Škegri napisana je prekršajnaprijava za remećenje javnog reda i mira...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Sunday, 22.10.2017
21:59

Pa kad budemo poceli da pijemo caj kao englezi i da za dorucak jedemo dzem a ne snicle mozda ce nam i fudbal bolje izgledati.A sto smo takvi divlji i mozda i nikakvi i jeste kriva ta evropa i ti englezi itd.Da nismo takvi nigde nas ne bi bilo

avatar
Mino Rajola
Sunday, 22.10.2017
11:59

Dakle, bitno je da ima i gorih od nas, a ne da se mi ponašamo kao da smo normalni? E lepo, zato smo tu gde jesmo, na marginama civilizacije.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 22.10.2017
12:07

nek se nitko ne uvrijedi ali svi mi balkanci nikad ne cemo dalje od naseg dragog balkana

avatar
Luka Modric
Sunday, 22.10.2017
16:41

I ne trebamo..za svijet nismo kulturni a svijet je za nas pun pi**a

avatar
Brainless
Sunday, 22.10.2017
15:05

Bravo care... vrhunski kometar... na ovakve kvazipatriotske naslove... tuzna je slika ex jugoslovenskih zemalja... svi smo nesto kap veliki a ustvari bas smo mali...

avatar
Mino Rajola
Sunday, 22.10.2017
14:37

Najgore je što manjina civilizovanih, koji žele da žive i ponašaju se pristojno, mora da trpi divlju rulju, koja je, na žalost, većina.