Zvezdu čeka ''paklena'' atmosfera u renovinaroj ''Morači''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.10.2018.
10:45
Izvor: Sportske.net

Repriza prošlosezonskog finala već na startu nove sezone.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Podgorička Budućnost uspela je tokom proleća da prekine dominaciju Crvene zvezde u regionu, osvojila je titulu ABA lige i izborila plasman u elitno evropsko takmičenje - Evroligu.

Sećate se koliko je bure bilo u javnosti tokom te finalne serije, Zvezda je imala mnogo promedbi na suđenje, ali je na kraju morala da se zadovolji plasmanom u Evrokup.

Crveno-beli su već uspeli ove jeseni da se donekle revanširaju Podgoričanima, ubedljivom pobedom u finalu Superkupa u Laktašima, a novi susret zakazan je za nedelju u 19 časova, kada je Crvena zvezda u drugom kolu ABA lige godtovati Budućnosti u renoviranoj dvorani ''Morača''.

A kakvo interesovanje vlada za ovaj duel svedoči i informacija iz Podgorice da su sve ulaznice već rasprodate, a bilo ih je samo 1.200 u slobodnoj prodaji. Očekuju se krcate tribine u ''Morači'' i više od pet hiljada gledalaca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 06.10.2018
15:04

Не брине ме њихова "реновирана дворана и паклена атмосфера у њој". Битно је да Звезда буде на свом нивоу.

avatar
babaroga
Saturday, 06.10.2018
21:44

A mene brine "trojka". Crna.

avatar
Saša Ilić
Saturday, 06.10.2018
14:28

Budoćnost ima strašnu ekipu jer su zadržali sve domaće igrače a doveli mnogo bolje strance plus Omić.Nisu još uigrani a kad se uklope stranci teško da može da ih dobije neko sa jadrana,posebno u plejofu jer im je sad i klupa mnogo jaka za razliku od prošle sezone.

avatar
babaroga
Saturday, 06.10.2018
21:46

Polako samo dok krene EL. Putovanja, para za carter se nema, vecina letova iz BG pa se dodje pravo sa aerodroma na utakmicu... Ne bi me iznenadilo da se na kraju bore za 4.

avatar
Saša Ilić
Sunday, 07.10.2018
13:57

I tako umorni će teško da gube utakmice u Aba ligi jer mogu da dobiju na individualni kvalitet svaku ekipu.A što se tiče umora i povreda Zvezda ima prilično matoru ekipu tako da će tu biti mnogo više povreda.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 06.10.2018
12:35

Bice tesko dobiti ih,iznenadili smo ih vec tako da ce ovo shvatiti jako ozbiljno ali ako ih kojim slucajem dobijemo ugasili smo ih za celu sezonu.