Zvezdo, stiže ti najveća moguća podrška!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.11.2017.
19:36
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković iskoristiće dolazak u srpsku prestonicu da uživo isprati sutrašnju utakmicu između Crvene zvezde mt:s i moskovskog CSKA.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković doputovao u Beograd kako bi 21. novembra proslavio porodičnu slavu Aranđelovdan.

Novak je u srpsku prestonicu stigao sa suprugom i decom, a njegova PR služba obavestila je medije da će sutra uveče biti gost KK Crvena zvezda mt:s.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s u sredu uveče igraju utakmicu 7. kola Evrolige sa moskovskim CSKA što je meč koji je elitno klupsko takmičenje proglasilo derbijem kola.

Đoković je u prošlosti više puta dolazio na košarkaške mečeve crveno-belih, a nema sumnje da će njegovo prisustvo u "Areni" predstavljati dodatni motiv za izabranike Dušana Alimpijevića.

Osim odlaska na duel Crvene zvezde mt:s i CSKA Novak Đoković će učestvovati i na HR simulaciji "Originalni razgovori" u hotelu "Kraun Plaza" koji organizuje Fondacija Novak Đoković.

Cilj ovog događaja je da se mladim ljudima otkrije kako izgleda ceo proces apliciranja, selekcije i zapošljavanja, a razgovore sa mladima vodiće 20 HR menadžera.

Takođe, svaki prijavljeni učesnik dobiće priliku da razgovora sa predstavnikom renomirane kompanije za čije delatnosti je zainteresovan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 14.11.2017
22:12

Kakav kralj, kakav Gospodin, kakav patriota, kakav Srbin, kakav Zvezdas je ovaj Nole Djokovic. Niko Zvezdo nema sto imas ti Srbija i srpska dijaspora te voli.