Zvezdo, prsa u prsa! (21.00)

Autor: Miloš Marković
petak 23.01.2015.
12:29
Izvor: Sportske.net

Utakmica između Barselone i Crvene zvezde ima ogroman takmičarski značaj, motivacija oba tima je na izuzetno visokom nivou. Beogradski tim nema šta da izgubi, svesni su izabranici Dejana Radonjića da se igra '5 na 5'.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Govoreći konkretno o gostima, o srpskom timu, igranje u jednoj od najpoznatijih sportskih dvorana u Evropi, protiv slavnog katalonskog rivala bio bi sam motiv po sebi, čak i da nema onog takmičarskog, koji od večerašnjeg duela pravi imperativ.

Barselona, takođe, sa svoje pozicije pet i učinkom koji je za jednu pobedu bolji od učinka beogradskog tima, ima svoj imperativ.

Ćavi Paskval je okarakterisao predstojeći duel sa Crvenom zvezdom Telekom kao "jedan u nizu teških u TOP 16 fazi" i dodao da je njegov tim spreman za iskušenje u meču koji za njega ima značaj poput finala Evrolige.

Crveno-beli su svesni da prostora za kalkulacije nema, sa tri poraza iz prva tri kola izabranici Dejana Radonjića se nalaze u jako nezahvalnoj poziciji. Ništa nije izgubljeno, takav odnos košarkaši beogradskog tima žele da primene i na terenu. Protiv Barse je neophodan maksimum maksimuma.

Ako želimo da pobedimo Barselonu, moramo da odigramo najbolje do sada u TOP 16 fazi, pre svega i bolji meč od onog protiv Makabija. Moramo da iskoristimo svaku šansu koja nam se pruži i da budemo koncentrisani i konkretni“, rekao je Radonjić .

Jaka Blažič smatra da njegov tim može da iznenadi Barselonu.

"Barselona je sigurno favorit u ovoj utakmici. To je veoma iskusan tim, u poslednjih šest godina čak pet puta su bili učesnici 'F4'. Imaju izuzetno kvalitetan sastav i njihove ambicije u ovoj sezoni su velike. Mi ćemo se potruditi da pružimo sve od sebe, da prikažemo maksimum u ovom trenutku" tvrdi Slovenac.

Utakmica se igra večeras od 21 sat.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke