Zvezdo, neka treća u nizu bude za Top 16!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.12.2015.
10:25
Izvor: Sportske.net

Put ka plasmanu u Top 16 fazu Evrolige se nastavlja večeras za jedinog srpskog predstavnika u ovom takmičenju, ekipa Dejana Radonjića gostuje ekipi Željka Obradovića.

Beta
Beta

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom večeras igra svoj pretposlednji meč prve faze Evrolige, a protivnik je onaj najteži u ovom trenutku, prvoplasirani Fenerbahče koji predvodi Željko Obradović.

Turska ekipa je za sada prva na tabeli grupe A, svakako da ima ambicije da tu i ostane do samog kraja prvog dela Evrolige, a za to će im biti potrebna pobeda protiv Crvene zvezde čime bi i definitivno osigurali to mesto. Dakle, manite se čaršijskih priča da Željko neće da "zapne" protiv srpskog tima za dobrobit srpske košarke.

Sa druge strane, pisali smo vam već da je Zvezda sigurna u narednoj fazi ukoliko pobedi Bajern iz Minhena u poslednjem kolu, ali postoje velike šanse da se ekipa nađe u narednoj fazi ukoliko se desi da Dejan Radonjić večeras nadmudri Željka Obradovića. Nema sumnje, pobeda bi dobro došla, bila bi to treća u nizu za ekipu koju su mnogi otpisivali nakon veoma ubedljivih poraza od Himkija i Reala na gostovanjima.

Zvezda je u seriji od 5 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, a nakon povratka Markusa Vilijamsa šanse za prolazak u narednu fazu Evrolige mogu samo da rastu.

U Zvezdi su u velikoj formi Miler i Cirbes, ne zaboravite ni Jovića koji generalno čitave sezone igra fantastično u oba smera.

Dakle,
Delije, spremite se, Zvezda bi večeras uz svoju pobedu i pobebe Bajerna i Himkija mogla u narednu fazu.

Kreće od 20:45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Friday, 11.12.2015
15:43

Ja ne znam odakle vama te carsijske price kada je opste poznato da je Obradovic digao ruke od srpske kosarke nakon one katastrofe sa reprezentacijom a jos vise je poznato da je covek koji ne voli Zvezdu i da bi pre ispao iz EL nego sto bi pomogao Zvezdi.. Da je u pitanju PAO sa Djordjevicem onda bi to bilo,donekle,realno jer je Sale,pre svega,Srbin i jer je covek koji ne mrzi Zvezdu.. Velika je razlika izmedju ''ne navijati'' (Sale) i ''mrzeti'' (Obrad) xD

avatar
Damir85
Friday, 11.12.2015
15:22

Bice jos teze veceras nego prethodne dve utakmice. Ali, napred Zvezdo!

avatar
Marko Majstorovic
Friday, 11.12.2015
15:16

Veceras se resava pitanje prolaska ekipa u top16 pobedama Zvezde, Bajerna i Himkija..

avatar
Светосавац! Звездаш!
Friday, 11.12.2015
12:25

Тешко ће бити против напаљеног Жељка, али све је могуће после Реала и Химкија! ИДЕМО У ТОП16!

avatar
Amar Zornic
Friday, 11.12.2015
11:34

Najtezi izazov do sada , napred Zvezdalee

avatar
Carina
Friday, 11.12.2015
11:33

Zeljko pusta samo Partizan, niko ne ocekuje da pusti Zvezdu, on ja patoloski protiv Zvezde, skoro kao Vujosevic.

avatar
marco011
Friday, 11.12.2015
15:44

da , ali ovo nije ta . ova nosi samo ime.