Zvezdo, neka još jednom padne PAO! (20.00)

Autor: Milovan Longinov
petak 11.03.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net

Utakmica nije ''biti ili ne biti'', ali bi pobeda bila ogroman korak ka plasmanu u narednu rundu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde večeras imaju veliku priliku da naprave još jedan veliki korak ka plasmanu u Top 8 Evrolige.

U goste ima dolazi grčki Panatinaikos osokoljen posle pet uzastopnih pobeda.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da predstojeća utakmica protiv Panatinaikosa ima veliku važnost, ali da nije ključna u borbi za plasman u četvrtfinale Evrolige.

"Vidim da na TV-u provejavaju neke analize da je ovaj meč ključan. Potpuno je nejasno kako se došlo do toga. Naravno da je bitan meč, ali nije ključan za prolazak dalje. Dolazi nam jedan od najboljih tima Evrope.

Motivacija je ogromna. Prostom analizom, pet kola pre kraja, dolazi se do toga da će u narednom periodu za neki drugi meč moći da se kaže da je najvažniji ili kako ovde voli da nam se predstavi 'bili ili ne biti'",
rekao je Radonjić i dodao:

"Darušafaka pobedi Efesa, pa onda dolazi kod nas i ima šansu da ide u Top osam, a svi su posle drugog kola mislili da nema šanse... Može tako i Efes da pobedi... No, ima da se igra, jer se još uvek traže neki rezultati, a nama je nametnut novi pritisak s kojim moramo da se nosimo'',
istakao je Radonjić.

Panatinaikos je prvi meč sa crveno-belima izgubio ali je na poslednjih pet utakmica nanizao pet trijumfa i preskočio Zvezdu na tabeli grupe "E".

"Čeka nas drugo uzastopno gostovanje. Nakon Malage gostujemo u Beogradu jako kvalitetnoj ekipi Crvene zvezde Telekom koja nas je savladala u 'OAKA Areni'" kazao je Đorđević.

Šampion Srbije slavio je u trećem kolu u Atini rezultatom 74:63 a Aleksandar Đorđević se nada da će njegova ekipa uspeti da se revanšira Zvezdi.

"Znamo koliko je Zvezda kvalitetna ali verujem u svoj tim i igrače. Siguran sam da će uraditi sve da ostvare šestu uzastopnu pobedu" zaključio je Đorđević.

Crveno-beli posle devet odigranih utakmica zauzimaju četvrtu poziciju u Grupi E sa pet pobeda i četiri poraza, dok je PAO treći sa šest trijumfa i tri poraza.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 11.03.2016
18:04

Ako smo dobili u gostima, nadam se da cemo i kod kuce. Napred Zvezdo!!!

avatar
Maestro_Chelsea(Sic)
Friday, 11.03.2016
15:19

Uz Boziju pomoc

avatar
Friday, 11.03.2016
15:18

Nauči ime kluba, klub se zove Crvena zvezda Telekom! Nauči istoriju kluba, klub je osnovan 1975. kao Ivo Lola Ribar Železnik, kasnije je menjao imena u FMP Železnik, Refleks pa opet FMP Železnik. U sezoni 2011/12 klub menja ime u Crvena zvezda Beograd, a zatim u Crvena zvezda Diva i konačno se zaustavlja menjajući imena na ime Crvena zvezda Telekom. Nije teško zapamtiti ni za prosečno intelegentnog čoveka!

avatar
marecareee
Friday, 11.03.2016
14:42