Zvezdino veče - Hoće li biti dupla radost? (21.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.11.2017.
11:47
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde večeras će moći da uživaju u duplom programu koji počinje od 18.30 u Beogradskoj areni. Nakon fudbalera na scenu stupa ekipa Dušana Alimpijevića.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Tradicija kaže da crveno-beli nisu mogli da požele boljeg protivnika u momentu kada traže izlazak iz rezultatske krize, ali daleko od toga da izabranike Dušana Alimpijevića čeka lak posao.

Crveno-beli u okviru 9. kola Evrolige dočekuju ekipu Baskonije, španski sastav koji je jedinu pobedu na šest evroligaških okršaja sa Zvezdom ostvario pre godinu dana u "Beogradskoj areni".

Na ostalih pet utakmica Zvezda je ostvarila pobede u susretima sa Baskonijom, pa ne čudi što su "Delije" klub iz Vitorije označavali kao "redovnu mušteriju Dejana Radonjića".

Treba ipak biti realan i spustiti loptu jer Zvezda u datom momentu ne može da se oslanja na tradiciju, ali daleko od toga da treba da strahuje od Baskonije.

Španski sastav otvorio je evroligašku sezonu sa četiri vezana poraza, posle samo tri kola otišao je Pablo Priđoni, a nakon dolaska Pedra Martinesa ekipa je na pet utakmica ostvarila tri pobede i pokazala da je pozitivno reagovala na "šok terapiju".

Zvezda je u seriji od četiri uzastopna poraza, dok Baskonija ima tri pobede na poslednje četiri utakmice, a u prethodnom kolu upisala je prvi trijumf na strani ove sezone.

Rodrig Bobua, Toko Šengelija i Džejson Grejndžer najjače su karije Martinesovog tima, ali tu ima još dosta kvaliteta koji nije došao do izražaja zbog nešto slabijeg otvaranja sezone.

Podrška navijača mogla bi da bude od ključnog značaja jer Zvezda naspram sebe ima ekipu sa kojom može da se nadigrava i koja kvalitativno nije na nivou jednog CSKA ili Olimpijakosa.

Meč počinje u 21 čas, a navijači koji žele da prate fudbalski duel BATE Borisov - Crvena zvezda mogu da dođu u Arenu već u 18.30 jer će na dva video bima biti emitovan prenos iz Belorusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke