Zvezdino STOP ''grobarima'', crveno-beli predstavili i slogan za plej-of!

 • Autor: Darko Mitrović

 • 20. mart 2019.

 • 11:41

 • Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem pred početak polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Zvezdino STOP ''grobarima'', crveno-beli predstavili i slogan za plej-of!
Foto: Beta/BranislavBožić/Dr
Crvena zvezda će se kao prvoplasirana u ligaškom delu takmičenja, boriti za finale protiv Partizana, koji je posle 22 odigrana kola završio na četvrtom mestu.

Crveno-beli će imati prednost domaćeg terena i u prvoj utakmicu u subotu od 19 časova Zvezda će biti u ulozi domaćina.

Uoči ove utakmice, Zvezda se na klupskom sajtu oglasila saopštenjem koje u nastavku prenosimo.

''KK Crvena zvezda mts dočekuje ekipu Partizan NIS u subotu na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige jtd. Prvi meč igra se u subotu od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić" a crveno-beli su osvajanjem prvog mesta obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji plej ofa koja se igra na dve dobijene utakmice.

KK Crvena zvezda mts tim povodom obaveštava sve svoje navijače da će ulaz na TRIBINE dvorane "Aleksandar Nikolić” za prvu utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan, uz besplatne ulaznice koje će biti deljene u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za prvu polufinalnu utakmicu PRODAVAĆE se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova.

Broj dnevnih ulaznica u ovim sektorima za ovu utakmicu je izuzetno ograničen, jer KK Crvena zvezda mts želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica – koji su iste obezbedili još pre početka sezone, a njihov broj u ovim sektorima je veliki.

KK Crvena zvezda mts podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, jedna osoba može da preuzme (tribina) ili kupi (počasna mesta pored terena, plava i bela loža, loža, parter B) najviše 4 ulaznice, ali je obavezan da pokaže na uvid JMBG ili podatke iz lične karte.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da u skladu sa preporukama službi bezbednosti i republičkog MUP-a, i na prvom mestu u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige - Član 41.3) nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu

Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje navijača crveno-belih za ovu polufinalnu utakmicu veliko.

Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije,  zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte.

KK Crvena zvezda mts poziva sve svoje navijače da u halu u subotu dođu obučeni u crveno -  u skladu sa sloganom koji će važiti za ovu utakmicu "OBOJIMO HALU U CRVENO”.

Raspodela i prodaja karata za utakmicu počinje  u četvrtak u 12 časova'', navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Foto: kkcrvenazvezda.rs
crveno
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari