Zvezdino STOP ''grobarima'', crveno-beli predstavili i slogan za plej-of!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2019.
11:41
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem pred početak polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Crvena zvezda će se kao prvoplasirana u ligaškom delu takmičenja, boriti za finale protiv Partizana, koji je posle 22 odigrana kola završio na četvrtom mestu.

Crveno-beli će imati prednost domaćeg terena i u prvoj utakmicu u subotu od 19 časova Zvezda će biti u ulozi domaćina.

Uoči ove utakmice, Zvezda se na klupskom sajtu oglasila saopštenjem koje u nastavku prenosimo.

''KK Crvena zvezda mts dočekuje ekipu Partizan NIS u subotu na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige jtd. Prvi meč igra se u subotu od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić" a crveno-beli su osvajanjem prvog mesta obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji plej ofa koja se igra na dve dobijene utakmice.

KK Crvena zvezda mts tim povodom obaveštava sve svoje navijače da će ulaz na TRIBINE dvorane "Aleksandar Nikolić” za prvu utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan, uz besplatne ulaznice koje će biti deljene u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za prvu polufinalnu utakmicu PRODAVAĆE se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova.

Broj dnevnih ulaznica u ovim sektorima za ovu utakmicu je izuzetno ograničen, jer KK Crvena zvezda mts želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica – koji su iste obezbedili još pre početka sezone, a njihov broj u ovim sektorima je veliki.

KK Crvena zvezda mts podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, jedna osoba može da preuzme (tribina) ili kupi (počasna mesta pored terena, plava i bela loža, loža, parter B) najviše 4 ulaznice, ali je obavezan da pokaže na uvid JMBG ili podatke iz lične karte.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da u skladu sa preporukama službi bezbednosti i republičkog MUP-a, i na prvom mestu u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige - Član 41.3) nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu

Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje navijača crveno-belih za ovu polufinalnu utakmicu veliko.

Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije,  zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte.

KK Crvena zvezda mts poziva sve svoje navijače da u halu u subotu dođu obučeni u crveno -  u skladu sa sloganom koji će važiti za ovu utakmicu "OBOJIMO HALU U CRVENO”.

Raspodela i prodaja karata za utakmicu počinje  u četvrtak u 12 časova'', navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Foto: kkcrvenazvezda.rs
crveno

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 21.03.2019
12:34

Ali ćeš na terenu imati kvalitetnijeg protivnika od kojeg ćeš izgubiti, i džabe ti onda te prevaziđene kabadahijske Vujoševićeve metode...Na stranu što bi da zaista pratiš košarku, kao što se predstavljaš, znao da Trinkijeri ne dobija baš previše tehničkih pogotovo ne tih "taktičkih".

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 20.03.2019
22:40

Kako se završila ona priča sa UPPRD-om?Kome idu eventualni trofeji?

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 20.03.2019
17:16

Koji ce ovo biti plus za nas. Nakupice se 7000 ljudi, od toga 70/80% ne prati kosarku i doce na utakmicu samo sto je protivnik Partizan.
Pustis Novicu od starta, jednom/dvaput da izgestikulira prema publici, Trinkijeri napravi jednu tehnicku i automatski ce se publika prebaciti na vredjanje Novice, Trinkijerija i svih ostalih u Partizanu, od pracenje utakmice nema nista.
Samim tim mi necemo imati prtisikak na terenu, kao ni sudije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 20.03.2019
13:22

Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
bagra
Wednesday, 20.03.2019
14:14

Institucija koja mora da deli besplatne karte za derbi, jer ne moze da napuni halu?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 20.03.2019
17:20

Institucija casti svoju vernu armiju navijaca zbog kojih svakog dana je jaca.

avatar
noxovac993
Wednesday, 20.03.2019
13:16

e kakav je to klub kada mora dzabe da dijeli karte za 1/2 finale aba lige jer ne mogu da napune halu...

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 20.03.2019
13:24

Kakav mozak moras imati da izjavis ovako nesto,karte nisu u prodaji da navijaci partizana ne bi dosli do karata,kakav mozak..

avatar
bagra
Wednesday, 20.03.2019
14:15

Pa mogu navijaci Partizana isto da dodju po besplatne karte i da ih uzmu i dodju na utakmicu? Ne znam kako mogu da provere na blagajni ko za koga navija.

avatar
ubipacijentic
Wednesday, 20.03.2019
12:50

A u drugoj utakmici zabraniti ulazak čak i Čoviću.Neće znati šta ih je snašlo!!!

avatar
Gravity
Wednesday, 20.03.2019
14:10

I opet cete izbgubiti! Jos 5 minimum necete igrati EL tako da opusti se.

avatar
ubipacijentic
Wednesday, 20.03.2019
16:25

Dečače kraj vam je bliži nego što mislite.Opet ćete čekati 10 god.titulu živi bili pa videli!Ostoja pravi drim tim prošle je vreme rušenja institucije!!!