Zvezdino poluvreme - ''Ponovo radi bioskop'' i jedno omiljeno lice pored terena

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.01.2020.
17:51
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica 15. kola ABA lige, Zvezdina uvertira pred dupli program u Evroligi.

aba-liga.com/Crvena zvezda mts
aba-liga.com/Crvena zvezda mts

Povezane vesti

Ekipa Mega Bemaksa dočekala je večeras Crvenu zvezdu u meču 15. kola ABA lige, a posle prvog poluvremena rezultat je 49-43 u korist aktuelnog šampiona.

Prva četvrtina protekla je uglavnom u blagoj prednosti Mege, u čijim redovima su bili posebno inspirisani Marko Simonović i Blaž Mesiček, ali je Zvezda dobila ovaj deo igre rezultatom 20:18.

Tek što je počela druga četvrtina, Dejan Davidovac je nezgodno doskočio, požalio se na bolove u skočnom zglobu, što je zabrinulo Zvezdine navijače.

Ali, dobra vest za crveno-bele je povratak Čarlsa Dženkinsa, popularnog 'Đenke' iz Amerike, posle par propuštenih mečeva. Pogodio je dva od prva tri šuta iz igre i nagovestio da ovaj kraći ''izlet preko bare'' nije negativno uticao na njegovu formu.

Zvezda je do kraja druge četvrtine bez većih problema održavala vođstvo, videćemo u nastavku ima li Mega snage da uzvrati.

Panter je sa devet poena za sada najefikasniji u Zvezdi, Beron je upisao sedam, a u Megi se u drugoj četvrtini raspucao i Peri, koji ima 12 poena, Simonović je za sada na deset postignutih poena.

Utakmici prisustvuje i Dejan Radonjić, bivši trener Crvene zvezde.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke