Zvezdini problemi, bez dvojice u Kaunasu: "Moramo da pronađemo rezerve"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.11.2019.
11:04
Izvor: Sportske.net

Gavrilović očekuje težak meč.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras gostuje Žalgirisu, ekipi koja je uvek neugodna na svom terenu i koja je favorit u večerašjem meču.

Svoje viđenje pred ovaj meč dao je Andrija Gavrilović, trener Crvene zvezde mts.

"Naredna utakmica još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku, nakon novog putovanja, i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon uzastopna poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom na teren. Mi sa naše strane moramo da pronađemo rezerve i da odigramo dobru utakmicu odgovorimo našom energijom. U protokolu nam je 14 igrača, očekuje nas trening večeras nakon još jednog dugog puta, i nakon njega ćemo da odredimo sa kojim snagama ćemo izaći na teren u Kaunasu
", rekao je trener Gavrilović juče.

Svoje mišljenje pred ovaj meč dao je i Branko Lazić.

"Sledeći protivnik je ekipa Žalgirisa, ekipa koja je zamalo napravila veliki preokret protiv Panatianikosa u utorak uveče. Sigurno da imaju veliki motiv i veliku energiju i želju da prekinu niz od tri poraza, uz to igraju na svom terenu, i u ovako kratkom roku to je prednost koja nije mala. Znamo odakle nam preti opasnost, ekipa ima dosta igrača iz prethodne sezone, imaju odličnu atmosferu u hali, ali sve će biti mnogo lakše ako budemo čvrsti i bez padova u igri"
, rekao je kapiten.

Džejms Gist ni ovoga puta nije u sastavu, a nema ni Stratosa Perperoglua.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke