Zvezdini navijači poručuju: "Boleće na proleće" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.01.2018.
19:06
Izvor: Sportske.net

Sudeći na osnovu komentara koji se mogu naći na društvenim mrežama posle derbija u Podgorici, navijači Crvene zvezde mt:s uopšte ne sumnjaju u uspeh na kraju sezone.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s upisali su treći ovosezonski poraz u ABA ligi, a drugi u međusobnim susretima sa podgoričkom Budućnosti.

Ekipa Aleksandra Džikića večeras je slavila u Podgirici rezultatom 92:86 i tako stekla "dve" pobede prednosti u odnosu na Zvezdu sedam kola pre kraja ligaškog dela regionalnog takmičenja.

Šampion Crne Gore slavio je zahvaljujući nestvarno dobrim procentima u šutu za tri poena (16/23), a upravo je to podatak na koji se navijači Crvene zvezde najviše pozivaju u analizi utakmice.

Većina pristalica šampiona ABA lige tvrdi da bi Budućnost sa ovakvom igrom dobila Golden Stejt, da bi igrači crnogorskog tima večeras ubacili i veš mašinu u obruč i da je upravo to znak da Budućnost u seriji nema šanse protiv Crvene zvezde mt:s.

Manje je onih koje brine to što Zvezda "nije dobila nijednu utakmicu sa neizvesnom završnicom" kao i to što je Budućnost drugi put dobila ekipu Dušana Alimpijevića ove sezone.

Evo kako pristalice Crvene zvezde mt:s razmišljaju nakon večerašnjeg poraza u Podgorici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi gol iz kornera
Tuesday, 09.01.2018
04:41

Mogla je Buducnost da radi sta hoce, da pogadja i dvojke i trojke kao na traci kad protivnik nema odbranu.

avatar
petar000
Monday, 08.01.2018
23:25

Ma jeste legende, vas sut nije hteo nikako, samo je Buducnost ubacivala. Pa Zvezda je veceras ukupno imala bolji procenat suta od Buducnosti. Samo vi spavajte na to uvo da cete lagano sa njima izaci ove sezone. Buducnost je sasvim ozbiljna ekipa i ima vise nacina da dobije utakmicu, a ne samo sutem. Dobri su i u odbrani, veceras su igrali bez prvog centra koji vas je sahranio u prvoj utakmici. Zvezda jeste favorit za ligu, ali te price koga ce da boli ne znam koliko imaju osnova.

avatar
babaroga
Tuesday, 09.01.2018
14:43

Mozda boli nas, mozda boli njih. Ali sigurno je da ce da boli vas. Ima li to osnova?

avatar
RUSKI CAR
Monday, 08.01.2018
21:32

Hvala Bogu da nema mnogo onih koji pljuju. Siguran sam da Zvezdine najbolje partije tek dolaze. A u finalu plej ofa ćemo ih počistiti.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 08.01.2018
20:57

Dobro je sto se u finalu igra na 3 pobede,dobicemo to sigurno.Jedan brejk i to je to.

avatar
ddr16
Monday, 08.01.2018
20:41

slusaj ovog sto pise da ne dobijamo neizvesne utakmice,a osim efesa nikog u el nismo pregazili,cak smo i sa armanijem igrali na jednu loptu,zalgiris je veca razlika nego sto je realno,bilo je nereseno do pred sam kraj,da ne spominjem real u madridu i sut za 3 u zadnjim sekundama...

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 11.01.2018
23:15

Meni je isto taj najjaci...

avatar
Vanja Grubač
Monday, 08.01.2018
20:38

Jel gotov upprd i kome idu eventualne titule?