Zvezdini navijači optimisti - Pašće na leto "milionče"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.03.2018.
20:58
Izvor: Sportske.net

Poraz im je teško pao ali su uspeli da nađu svetlu tačku nakon duela sa šampionom Evrope.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s doživeli su novi poraz u Evroligi. Šampion Evrope slavio je u "Pioniru" i sam poraz nije previše zaboleo pristalice beogradskih crveno-belih.

Ono što je i ovoga puta razočaralo navijače Crvene zvezde mt:s jeste posvećenost igri, barem je to ono što se najviše pominje u komentarima.

Pored toga, nakon poraza od Fenerbahčea piše se i o momku koji je pokazao karakter večeras i koji je bio jedina svetla tačka u domaćem sastavu.

Naravno, radi se o Dejanu Davidovcu koji je meč završio sa 18 poena (3/4 za dva, 3/5 za tri), 5 skokova, 3 asistencije i 2 ukradene lopte.

Tako su navijači primetili da bi upravo Dejan Davidovac narednog leta mogao stopama Nikole Kalinića i Marka Gudurića i da bi Zvezda mogla da zaradi dobro od njegove prodaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dolina cupova
Friday, 23.03.2018
09:14

Zasto vam je toliko bitna ABA? Zato što vodi u Evroligu? Pa evroliga vam koliko vidim nije bitna! Sluzi vam za uigravanje za ABA. A ni ne gledate je, poluprazna hala je vec dugo, od 7-8 kola...

avatar
svojnasvome
Friday, 23.03.2018
00:34

Zoc dosta si ti vec uticao da legne love na racun tog kluba.....imas ti, ako vec treba, svoj klub, a njih nek gledaju njihovi veliki ako ih imaju...Iz sveta sporta naravno

avatar
ddr16
Thursday, 22.03.2018
22:19

bitna je aba,bitna je aba,pa dobro jeste to najbitnije,ali kad vec igras evroligu i kad vec imas priliku da igras protiv prvaka evrope daj sve od sebe,pa sta i ako pobedis ako nije bitno,bolje nego ovako cim pocne utakmica protivnik se odlepi na 15 razlike i mi kao da cekamo kad ce da se zavrsi,svako uzima loptu i solira,dize svoju statistiku,odbranu ne igra niko,ispod kosa kao da nikog nema i tako je cele sezone...aba ligu cemo da osvojimo jer smo bolji od ostalih individualno ali je sramota da svaku drugu izgubmo po 20 razlike i da niko ne zeli da se bori. nisu svesni koja je privilegija igrati u zvezdi i igrati evroligu,koliko bi igraca htelo da je na njihovom mestu,a oni gledaju kako im se protivnik seta u sred pionira i razbija ih sa pola snage...

avatar
mosala1983
Thursday, 22.03.2018
23:40

Битна је Аба јер води у евролигу, треба сачувати снаге, победа би била пирова победа. Паметан Алимпије, медиокритете не коментаришем.

avatar
Dolina cupova
Friday, 23.03.2018
10:43

Sve vaše pobede u evroligi su pirove pobede, zar ne?