Zvezdini košarkaši u šoku...

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
11:49
Izvor: Sportske.net

Posle tragičnog događaja u Istanbulu, gde je ubijen navijač Crvene zvezde, 25-godišnji Marko Ivković, oglasili su se i pojedini Zvezdini košarkaši, koji su šokirani vestima koje su ih dočekale posle utakmice sa Galatasarajem.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Maik Cirbes, koji je letos došao u Zvezdu, oglasio se na svom profilu na Fejsbuku, gde je izrazio nevericu i tugu zbog smrti Marka Ivkovića

''Danas nikog ne zanima rezultat utajmice – izgubili smo jednog od naših navijača. Kako je moguće da se takve stvari dešavaju? Svejedno o kojem sportu je reč, sport treba da bude zabavan, a ne da izaziva tragedije. Bez reči sam i tužan zbog toga što se desilo. Njegovoj porodici želim mnogo snage! RIP, brate!'', napisao je Cirbes.

Šokiran je i gorostasni centar Boban Marjanović, koji je tim povodom dao izjavu ''Novostima'' i u ime svih saigrača i stručnog štaba izrazio saučešće porodici ubijenog mladića.

''Nisam ni sanjao da to može da se desi na košarkaškoj utakmici, posebno evroligaškoj. Naša tuga zbog poraza sada je u drugom planu, tužni smo jer je izgubljen jedan mladi život, samo zbog toga što je želeo da bodri svoj klub. Ovo zaista nije trebalo da se desi, ne znam ni šta bih rekao u ovom teškom trenutku'', konstatovao je Marjanović...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke