Zvezdini juniori osvojili turnir u Pragu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.12.2017.
18:19
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Juniorska selekcija KK Crvena zvezda mt:s osvojila je prestižni turnir u Pragu, a Zoran Paunović se okitio titulom najkorisnijeg igrača.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Veliki uspeh ostvarili su juniori KK Crvena zvezda mt:s koji su u periodu od 19. do 21. decembra učestvovali na međunarodnom turniru u Pragu.

Trodnevni turnir ukupio je juniorske sastave USK Praga, Stela Azure iz Rima, Crvene zvezde, kao i nekoliko košarkaških akademija pod pokroviteljstvom Evrolige i NBA lige.

Crveno-beli su na ovom turniru u grupnoj fazi pobedili ekipu USK iz Praga 81:68, dok su u drugom pretrpeli poraz od selekcije igrača iz Afrike "NBA Accademy Africa" rezultatom 67:59.

Prolaz u završnicu, crveno-beli su obezbedili ubedljivom pobedom nad selekcijom nemačkog "IBAM-a" 86:66, a svoju pravu snagu pokazali su u borbi za prvo mesto gde su savladali starog znanca, i redovnog učesnika završnih kvalifikacionih turnira ANGT Euroleague, ekipu Stela Azura sa ubedljivih 91:52.

Za najkorisnijeg igrača turnira proglašen član Crvene zvezde mt:s Zoran Paunović, koji se nalazi i u najboljoj petorci turnira.

Do kraja godine crveno-beli će učestvovati na tradicionalnom turniru u Italiji, a sredinom februara sledeće godine očekuje ih kvalifikacioni turnir Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke